Νέα

Δήμος Άνδρου: Αξιοποίηση παλιού Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου σε Πολιτιστικό Κέντρο

«ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ, Δ.Ε. ΥΔΡΟΥΣΑΣ, ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ»

Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του Δήμου μας και της αναδόχου εταιρείας  για την μετατροπή του πρώην δημοτικού σχολείου Γαυρίου σε πολιτιστικό κέντρο.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 767.330,09€ και ο χρόνος αποπεράτωσης σε 12 μήνες.

Οι εργασίες θα αρχίσουν άμεσα.

Πρόκειται για την ανακατασκευή του υπάρχοντος συγκροτήματος και την προσθήκη νέων κτισμάτων, που θα δημιουργήσουν μια σύγχρονη εγκατάσταση για την εξυπηρέτηση των πολλαπλών και αυξανόμενων αναγκών  πολιτιστικών δράσεων.

 

Αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Δ. Λοτσάρης δήλωσε: «Το κομμάτι των υποδομών που στηρίζουν τις πολιτιστικές δράσεις αποτελεί έμπρακτα για μας προτεραιότητα. Αφορά την ποιότητα ζωής των κατοίκων, την διάσωση και διάδοση του πολιτισμού, των τοπικών εθίμων και δράσεων. Αποτελεί έναν από τους μοχλούς τουριστικής ανάπτυξης. Συνεχίζουμε να παράγουμε χειροπιαστό και μετρήσιμο έργο, κόντρα σε έναν ακήρυχτο και πρωτοφανή πόλεμο που δεχόμαστε. Συνεχίζουμε να κοιτάμε όλους τους Ανδριώτες στα μάτια και μαζί τους να προχωράμε μπροστά. Συνεχίζουμε να χτίζουμε το αύριο της Άνδρου. Για μια ακόμα φορά, ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες του Δήμου για την προσπάθεια, που καταβάλλουν καθημερινά δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό».

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio