Νέα

Διεγράφη από την Δημοτική Παράταξη «Μαζί για την Άνδρο» ο Νίκος Μουστάκας

” Η διαγραφή του κ. Νίκου Μουστάκα από μέλος της παράταξης «Μαζί για την Άνδρο», αποφασίστηκε ομόφωνα σε συνεδρίαση των μελών της, χθες, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023. Στην εν λόγω συνεδρίαση δεν παρευρέθηκε ο κ. Μουστάκας παρότι είχε κληθεί και παρότι γνώριζε ότι αποτελούσε βασικό θέμα συζήτησης. Η συμπεριφορά του αποδεικνύει την συστηματική απόστασή του, εδώ και πάρα πολύ καιρό από την διοίκηση, την άρνηση στήριξης στο έργο της, καθώς και την δημόσια συμπόρευσή του με την αντιπολίτευση.

Να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση έγινε με τηλεδιάσκεψη, γεγονός που επέτρεπε στον κ. Μουστάκα να παρευρεθεί από οποιοιδήποτε σημείο και αν βρισκόταν, απλά με την χρήση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή ή ακόμη και του κινητού του.

Μετά όλα τα ανωτέρω ζητήθηκε από τον Νίκο Μουστάκα πλέον να παραδώσει τη δημοτική έδρα που κατέχει, σύμφωνα με την ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής παράταξης, την οποία και ο ίδιος έχει υπογράψει.

Όλοι οι υπόλοιποι συνεχίζουμε το έργο μας μέχρι τις εκλογές με βάση όλα όσα επαγγελθήκαμε και υλοποιούμε καθημερινά.

– Χωρίς να υπολογίζουμε το περιβόητο πολιτικό κόστος.

– Χωρίς να υποχωρούμε και να διαπραγματευόμαστε με οποιονδήποτε βάζει προσωπικές και πολιτικές στρατηγικές πάνω από τους κοινούς μας στόχους, τελικά πάνω από την ίδια την Άνδρο μας.” 

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ» & ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

 

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ:

ΑΘΗΝΑ ΜΑΚΡΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΒΕΝΕΤΙΚΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΠΑΛΛΑΣ

 

Η δήλωση του διαγραφέντος Νίκου Μουστάκα στο fb:

Μόλις ενημερώθηκα από δημοσίευση στο προφιλ Facebook του Δημάρχου ότι έχω διαγραφεί από χθες από τη παράταξη «Μαζί για την Άνδρο». Παράλληλα, συμφωνα με την απόφαση Δημάρχου ( 28/Β/2023 ) επανακαθορίζεται η αρμοδιότητα μου ως Αντιδήμαρχος για τον συντονισμό του προγράμματος «Γαλάζιες σημαιες». Για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατώ ενήμερους.

 

3 Σχόλια

  • Ποιες γαλάζιες σημαίες Νίκο? Τώρα τις θυμήθηκες? 4 χρόνια που ήσουν στην θέση δεν τις είδαμε. Τώρα που έφυγες το λες για να δείξεις ότι αν δεν γίνει κάτι (όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια) θα φταίει το ότι σε έδιωξαν?

  • Την μια μέρα τον διέγραψε ο Λοτσάρης και την επόμενη του αφαιρεί τις αρμοδιότητες φορτώνοντάς του τις ήδη αποτυχημένες Γαλάζιες Σημαίες και τον βάζει τελευταίο στην αναπλήρωση Δημάρχου; Έχει ενδιαφέρον και πολύ γέλιο το σετάκι των αποφάσεων. Μήπως ο Λοτσάρης δεν έχει εφεδρίες ούτε για Αντιδημάρχους;

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio