Νέα

Στη πίτα του Ανδριακού

Πρέπει να ήταν και η τελευταία πίτα για το 2023 στο νησί η πίτα του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ που κόπηκε στο VERDE, την Πέμπτη 23 /2/23, και οι αθλητές, οι γονείς και οι φίλοι του αθλητικού συλλόγου μόνο όρθιοι κατάφεραν και χώρεσαν  στην αίθουσα,

Περιστοιχισμένος από τα μέλη του Δ.Σ και πολλούς  μικρούς αθλητές, ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Μήλας μετά το καλωσόρισμα του κόσμου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι αθλητές του στις προπονήσεις και στις μετακινήσεις τους τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας και της κατάστασης του γηπέδου.

Ευχαρίστησε και τους παλιούς προπονητές, τον Δημοσθένη Μαγουλά  στο ποδόσφαιρο και τον Τσορντανίδη Δημήτριο στον στίβο που τα έβγαλαν πέρα επιτυχώς, αλλά και τους νέους προπονητές, τον Γιώργο Ντούσκο, την Γεωργία Ρέρρα και τον Μιλτιάδη Χαλά.

Έκανε αναφορά στις επιτυχίες των αθλητών του σωματείου, από το χρυσό της Ευθαλίας Παπαδοπούλου και  το αργυρό του Ραφαήλ Τσορτανίδη μέχρι τις πολλές διακρίσεις στα διάφορα τουρνουά.

Χάρη στον Σταύρο τον Βελιώτη δημιουργήθηκε ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου

 

Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Δ. Λοτσάρη για την συνεχή στήριξη του σωματείου, τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Γιαννίση για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας

και τέλος ζήτησε από τον Έπαρχο Δημήτρη Λάσκαρη να υποστηρίξει την διεξαγωγή των αγώνων final 4 στην Άνδρο  το 2023

Τέλος ευχήθηκε ένα 23 με υγεία και πολλές νίκες και υποσχέθηκε ότι ο Ανδριακός θα συνεχίσει να ενώνει το νησί και τα επόμενα χρόνια με συμμετοχή αθλητών απ΄όλη την Άνδρο.

το φλουρί έπεσε στον Δημοτικό Σύμβουλο  Νίκο Στεφάνου και στις αθλήτριες Μυρτώ Σταυράτη και Σιμόνα Μαργέτη

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio