Νέα

Προετοιμασίες πασχαλινές

Οι γάτες μαζεμένες πάνω από το παρακούζινο, περιμένουν μπας και ζεστάνει λίγο ο καιρός

 

Σήμερα Μεγάλη Τρίτη το πρωί στις 11 και κάτι… ζωντανά στην εκπομπή Μουσικές Καλημέρες του Μιχάλη Αστρά, μοιραζόμαστε πασχαλινές ανδριώτικες λιχουδιές με την Χαρίκλεια Δανιόλου που συζητά  με την Μαριάννα Φωτοπούλου.

 

Το σπίτι μοσχομύρισε, μικροί μεγάλοι εν δράση

Ένα απορριματοφόρο για την νέα σεζόν ζήτησε ο Δήμαρχος από τον συνάδελφό του στη Καλλιθέα και μαζί του έστειλε να δοκιμάσει έναν τσιχλοκαθαριστή, μπας και καθαρίσουν τα μάρμαρα στις πλατείες και αμέσως βγήκε συνεργείο για δοκιμή

 

 

Τελειώνει σε λίγο και ο φωτισμός ολόκληρου του κτιρίου της Καϊρείου Βιβλιοθήκης και θ’ ακολουθήσουν και άλλα κτίρια της Χώρας

 

 

Πως βγαίνουν τα στρωσίδια στον ήλιο;  Έτσι βγήκαν και τα μάσκουλα από τους μπουρλοτιέρηδες

 

Αυξήθηκε η κίνηση στα μαγαζιά και αμέσως την πλήρωσε το Αρχαιολογικό μουσείο

 

Ήρθαν και εξ Αθηνών οι σπιτονοικοκυραίοι με τη νέα επίπλωση και αναστέναξαν οι κάδοι από τις πολυθρόνες

2 Σχόλια

  • Με τα αντικείμενα που πετά ο κάθε ιδιώτης τριγύρω από τους κάδους των σκουπιδιών πρέπει να γίνει κάτι οπωσδήποτε! Οχι μόνο δεν είναι θέαμα αυτό, αλλά βαίνει ενάντια στην προσπάθεια προσέλκυσης περισσότερου κόσμου κυρίως από το εξωτερικό και την αύξηση της τουριστικής σεζόν. Σημασία δεν έχει το ποιος πετά, αλλά που πετά τα όσα δεν χρειάζεται! Ας δημιουργηθεί ένας χώρος που θα μπορούν να εναποθέτουν ογκώδη αντικείμενα οι κάτοικοι ή καλύτερα τρείς αντίστοιχοι χώροι στο νησί (ένας για την ανατολική, ένας για την δυτική και ένας για τη νότια πλευρά της Ανδρου), ώστε να αποφεύγονται εικόνες παρόμοιες της παραπάνω φωτό με γεμάτους κάδους και τριγύρω τους κάθε λογής αντικείμενο παρατημένο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio