Νέα

Τρέχει και πάλι νερό στον Άη Γιώργη τον Φαράλη!

Μετά από καθαρισμό  του φρεατίου που βρίσκεται στο ιερό της εκκλησίας και αντικατάσταση της πλαστικής σωλήνας που έβγαζε το νερό στο μάρμαρο της πηγής, άρχισε και πάλι να ακούγεται ο ήχος του νερού!!!

 Δεν φταίει μόνο η ανομβρία…έχουν περάσει χειρότερα χρόνια ανομβρίας και αυτό δεν είχε γίνει ποτέ.

Τι φταίει;

Φταίει ότι στο ιερό του ναού υπήρχε από κατασκευής του, ένα φρεάτιο. Κάθε χρόνο το άνοιγαν και έκοβαν τις ρίζες του πλάτανου και έτσι το νερό έβρισκε διέξοδο μέσα από το φρεάτιο και έτρεχε στις δύο εξόδους. Μέχρι πέρσι τα θεμέλια της εκκλησίας ήταν μούσκεμα. Αυτό έδειχνε ότι υπήρχε νερό και υπάρχει. Όταν ήμουν πρόεδρος του συλλόγου προσπάθησα να το ανοίξω αλλά βρήκα σθεναρή αντίδραση.

Ελπίζω να γίνει κάτι άμεσα γιατί θα υπάρξει πρόβλημα και στα θεμέλια του Ναού. Εύχομαι η δημοτική αρχή με τον σύλλογο να δράσουν συντονισμένα.

Νίκος Γουλιερμής 

 

 

Θαύμα;  μπορεί… Ένα ευχαριστώ νομίζω πρέπει για την οικογένεια Γρυμάνη και τον Αντώνη Πανταζή (μπουτίκ), κυρίως για την επιμονή τους ότι θα ξαναφέρουμε το νερό στον Άη Γιώργη! 

Νίκος Μανέτας

Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Καππαριάς

1 Comment

  • Μπράβο σ όλους που συνέβαλαν να γίνει αυτό….Ήταν λυπηρό που για πολύ καιρό ήταν στεγνά και η χαβούζα και η ”βρύση”….

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio