Νέα

Ξεκινά η βελτίωση του δικτύου ύδρευσης στο Μακροτάνταλο

 

Χρηματοδοτήθηκε η κατασκευή  του έργου : «ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΚΡΟΤΑΝΤΑΛΟΥ», προϋπολογισμού 910.000,00€

Η χρηματοδότηση του έργου αποφασίστηκε στις 18/5/2023, μετά από σχετική πρόταση του Δήμου και αποτελεί κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών περιβάλλοντος και Οικονομικών.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή των απαιτούμενων έργων για την βελτίωση και τον
εκσυγχρονισμό όλων των εγκαταστάσεων ύδρευσης των οικισμών Καλυβάρι, Άνω – Κάτω Βαρίδι και Παλαιστού της Κοινότητας Μακροταντάλου της Δ.Ε Υδρούσας Δήμου Άνδρου, ήτοι:

Α) αντικατάσταση του συνόλου των αγωγών του εξωτερικού υδραγωγείου,

Β) αντικατάσταση και επέκταση των αγωγών του εσωτερικού υδραγωγείου,

και
Γ) οικοδομικές εργασίες για την βελτίωση και εκσυγχρονισμό των δύο υφιστάμενων δεξαμενών.

Οι υπηρεσίες του Δήμου μας θα ξεκινήσουν άμεσα τις διαδικασίες δημοπράτησης του έργου.

Ο Δήμαρχος Άνδρου, Δ. Λοτσάρης δήλωσε : «Ένα ακόμα έργο, μια ακόμα δέσμευσή μας μπαίνει στην τελικά ευθεία υλοποίησης. Με έργα και δράσεις από το Μακροτάνταλο μέχρι το Κόρθι, από την Χώρα μέχρι το Μπατσί και το Γαύριο, αλλάζουμε την Άνδρο. Αφήνουμε την μιζέρια και την λάσπη στο ανίκανο παρελθόν και σ’ αυτούς που το εκπροσωπούν. Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτική ευκαιρία για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών. Για να βελτιώσουμε υφιστάμενες υποδομές και να φτιάξουμε καινούργιες. Για μας κάθε χωριό, κάθε γειτονιά του Νησιού είναι κομμάτι της Άνδρου. Έτσι ξεκινήσαμε, έτσι θα συνεχίσουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τους Υπουργούς Περιβάλλοντος, Κ. Σκρέκα και Οικονομικών, Θ. Σκυλακάκη για την χρηματοδότηση του έργου, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες στον Δήμο, όπου κάνουν όλοι το καλύτερο δυνατό.

Συνεχίζουμε, Μαζί για την Άνδρο.»

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

3 Σχόλια

  • Μέχρι το Κόρθι;;;;ποια είναι τα έργα σου Δήμαρχε στο Κόρθι;;;ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ είτε το τσιμέντο που έριξες στην είσοδο θεωρείται έργο;;;Όλοι οι δρόμοι με λακκούβες να σπάμε τα λάστιχα των αυτ/των μας. Ο δρόμος προς της ”Γριάς το Πήδημα ”ΑΘΛΙΟΣ να τον χαίρονται όσοι θέλουν να πάνε στην παραλία ,μια παραλία με την οποία διαφημίζεται/ε την Άνδρο στο εξωτερικό. Αλήθεια εκείνοι οι δρόμοι ΜΕΣΑ στο Κόρθι πότε θα διανοιχθούν;;;;;

  • Κύριε Λουκίσα δεν αναρτήσατε το σχόλιο μου δική σας η σελίδα ότι θέλετε κάνετε. Κρίμα γιατί πίστευα ότι είσαστε αντικειμενικός σε σχέση με άλλους …Βέβαια η αλήθεια πονάει ,μη μας πάθει και τίποτα ο Δήμαρχος………………….

  • Ειναι γλυκο το ψωμακι για ολους.
    Η μελετη του εργου θα γινει παλι απο αμισθο συμβουλο…..

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio