Νέα

Επίσκεψη έγκυρου Βρετανού blogger στην Άνδρο για την ενημέρωση του επαγγελματικού κοινού.

Με άριστες εντυπώσεις για την Άνδρο αναχώρησε στις 3 Ιουνίου 2023 ο έγκυρος Βρετανός blogger Rupert Diggins μετά την πενθήμερη δημοσιογραφική επίσκεψη του που διοργανώθηκε από τον Δήμο Άνδρου με την ενεργό στήριξη από το τοπικό δίκτυο επαγγελματιών του Τουρισμού CTN Andros.

Πολύπειρο στέλεχος τουρισμού της Βρετανίας με προϋπηρεσία άνω των 30 ετών σε οργανισμούς τουρισμού και tour operators,  ο κ. Diggins διαχειρίζεται το δημοφιλές travel blog www.justonefortheroad.com που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον δεκάδων χιλιάδων Βρετανών ταξιδιωτικών πρακτόρων, tour operators, σπεσιαλιστών του τουρισμού αλλά και ταξιδιωτών.

Ο κ. Diggins είχε την ευκαιρία να βιώσει τις αυθεντικές εμπειρίες που προσφέρει ο προορισμός, να περιηγηθεί σε γραφικούς οικισμούς, να εξοικειωθεί με τις εναλλακτικές δραστηριότητες, να  ενημερωθεί για το εύρος των τουριστικών υπηρεσιών του νησιού και να απολαύσει την τοπική κουζίνα. Στόχος του ταξιδιού είναι η προσέγγιση ειδικών ομάδων – στόχων του εξωτερικού με επαγγελματική δράση στον τουρισμό. Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί θερμά το CTN Andros για την άριστη συνεργασία, την ακτοπλοϊκή εταιρεία Fast Ferries για την κάλυψη  ακτοπλοϊκών μετακινήσεων, τον σύμβουλο του Δημάρχου σε θέματα τουρισμού κ. Γιώργο Χαλά για τη βοήθεια, καθώς και όσους επαγγελματίες του νησιού πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Δήμος Άνδρου

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio