Νέα

Μελίσσι χαριτωμένων ανθρώπων στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνης Άνδρου

Μελίσσι χαριτωμἐνων ανθρώπων στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνης Άνδρου.

Συγκινητική υπήρξε η προσἐλευση ευσεβών προσκυνητών από την Άνδρο, την Αθήνα, την Ελλάδα, την Κύπρο στη Θεία Λειτουργία, που τέλεσε σήμερα το πρωί στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίας Μαρίνης, στα Αποίκια της Άνδρου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, με τη συλλειτουργική συμμετοχή του Αρχιμανδρίτου της Ιεράς Μονής Χερουβείμ, των Πρωτοπρεσβυτέρων Χριστοδούλου Παπαϊωάννου από την Κύπρο και Μιχαήλ Καλαμπούκη και του Πρεσβυτέρου Ιουστινιανού Ιορντἀν από την Άνδρο, με την συμπροσευχητική παρουσία, της Βουλευτού Κυκλάδων ΝΔ κα Αικ. Μονογυιού, του Επάρχου Άνδρου κ. Δημ. Λάσκαρη, του Δημάρχου Άνδρου κ. Δημ. Λοτσάρη, του διατελέσαντος Δημάρχου Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη, του διατελέσαντος Επάρχου κ. Ιω. Μαλταμπέ, Δημοτικών Συμβούλων, του Λιμενάρχου Γαυρίου, του Διοικητή και Υποδιοικητή και Αξιωματικών του Α.Τ. Άνδρου, του Διοικητή και Υποδιοικητή και Ναυτών της Ναυτικής Βάσης Αμμολόχου, του Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ἀνδρου, της υπευθύνου της Πολιτικής Προστασίας Άνδρου, και, όπως προανεφέρθη, μεγάλου πλήθους πιστὠν.

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας ετελέσθη Μνημόσυνο του αοιδίμου και αειμνήστου Κυπρίου Φοιτητού Κυπριανού Παοπαϊωάνου, υιού του συλειτουργήσαντος Πρωτοπρεσβυτέρου Χριστοδούλου Παπαϊωάννου, φονευθέντος κατά το δυστύχημα των Τεμπών, ο οποίος πέρισυ τέτοια μέρα είχε χειροθετηθεί Αναγνώστης.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ απηύθυνε λόγους ελπίδος και παραμυθίας προς τους οικείους του προς Κύριον αδοκήτως προς Κύριον εκδημήσαντος νέου, ο οποίος διεκρίνετο για την πίστη, την αφοσίωσἠ του προς την Εκκλησία και τον ιερό ζήλο προς την Ιερωσύνη, και χειροθέτησε δύο νέους Αναγνώστες, με εισήγηση του Αρχιμ. Χερουβείμ.
Στη συνέχεια, στην Αίθουσα της Μονής ο Γέρων Ηγούμενος Αρχιμ. Κυπριανός Χειμώνας υπεδέχθη, καλωσόρισε και ευλόγησε τους προσελθόντας και συνεορτάσαντας πιστούς.

 

 

Περισσότερα: https://www.imsyrou.gr/index.php/extensions/eidiseis-2023/7802-melissi-xaritom-non-anthropon-stin-iera-moni-agias-marinis-androu

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio