Νέα

Δημητρός Πολέμης: Θέλω  να ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά τον αγαπητό μου Θεοδόση

Φίλοι και Φίλες , με την ευκαιρία της  επίσημης ανάρτησης της  υποψηφιότητάς μου  ως δημοτικού συμβούλου  στις επερχόμενες  δημοτικές εκλογές της  8ης Οκτωβρίου 2023 με τον  συνδυασμό μας  ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ,    θέλω  να ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά τον αγαπητό μου Θεοδόση   για τη τιμή που μου έκανε  να με συμπεριλάβει  σ΄αυτόν  καθώς  και όλους  όσους  με κάθε τρόπο   έχουν εκδηλώσει  την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου  και να    πώ   ότι όλοι όσοι πραγματικά  αγαπάμε και νοιαζόμαστε τον τόπο μας, θα πρέπει να πιστεύουμε  ακράδαντα  ότι  ο  Δήμος μας αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για να κάνουμε μια νέα αρχή.

Μία νέα αρχή με βασικά έργα υποδομής που   αποτυπώνονται  με τρόπο  σαφή και εμπεριστατωμένο  στο πρόγραμμα του συνδυασμού μας , με ιδιαίτερη έμφαση στο οδικό δίκτυο,  στην  ενίσχυση  του αγροκτηνοτροφικού τομέα, στην ενίσχυση των δομών υγείας,  στην προσέλκυση περισσότερων τουριστών με τη επέκταση της τουριστικής περιόδου κ.λ.π..

Μία νέα αρχή για τη βελτίωση της καθημερινότητας του κάθε συμπολίτη μας στη Χώρα, το  Κόρθι, το Γαύριο , το Μπατσί,  και σε ολόκληρη την Ανδρο.

Ένα δυναμικό ξεκίνημα για τη νέα γενιά, σε ένα Δήμο με πολλές δυνατότητες.

Σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση με αίσθημα ευθύνης, αλλά και πραγματική αγάπη για τον τόπο μας δηλώνω παρών, ως υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος με τον Δήμαρχο της καρδιάς μας  ΘΕΟΔΟΣΗ ΣΟΥΣΟΥΔΗ

Με εμπειρία από τις θέσεις ευθύνης, που κατέλαβα αξιοκρατικά κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας  και χωρίς να μου χαρισθεί τίποτα,   υπηρέτησα το δημόσιο συμφέρον  προς όφελος του πολίτη, ενώ  με τη γνώση των ζητημάτων αυτοδιοίκησης που απέκτησα  όλα αυτά τα χρόνια , μπορώ να διαβεβαιώσω τον καθένα και την καθεμία χωριστά ότι και ΘΕΛΩ και ΜΠΟΡΩ  να προσφέρω στον τόπο μας. Ειδικά η γνώση μου για τη διεκδίκηση επιπλέον ευρωπαϊκών πόρων, ώστε να χρηματοδοτηθούν τα  έργα που έχουμε ανάγκη  θα ενισχύσει σημαντικά την ανάπτυξη  και θα δημιουργήσει την προοπτική  για όλους , αλλά ιδίως για τους νέους,  όχι μόνο στο Δήμο μας, αλλά σε όλο το νησί.

Προσκαλώ τον κάθε ένα από εσάς που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη και το ίδιο ενδιαφέρον  για το Δήμο μας,  να ενώσουμε  τις δυνάμεις μας και να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν.

Σας προσκαλώ σε ένα Προσκλητήριο Ευθύνης.

Μακριά από μικροπολιτικά Συμφέροντα,

Πέρα από τοπικιστικές προκαταλήψεις,

Κοντά στον Πολίτη και δίπλα στον Ανδριώτη και την Ανδριώτισα,

Σας καλώ να χτίσουμε απ’ την αρχή , από κοινού και με γεμάτη καρδιά, τον τόπο μας.

Θα ήταν τιμή μου να τον υπηρετήσω.

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio