Νέα

Έφη Βουτσινά – Μαλταμπέ, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ Περιφερειακής Ενότητας ΑΝΔΡΟΥ

Γιώργος Χατζημάρκος
Καλωσόρισες Έφη Βουτσινά
Με χαρά σε υποδεχόμαστε στην ομάδα μας και σ’ ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.
Ως Απόστρατη Αξιωματικός, μαθημένη στην πειθαρχία, επί χρόνια στην υπηρεσία της πατρίδας σου, αναγνωρίζεις στην ομάδα μας την πειθαρχία στον στόχο, τη μεθοδικότητα στον σχεδιασμό, την προσήλωση στο αποτέλεσμα.
Όπως εσύ αφιέρωσες την επαγγελματική σου ζωή στην ασφάλεια της χώρας, έτσι και σ’ αυτή την ομάδα, βάλαμε, σε όλες τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών. Είτε αυτό ήταν στο σύστημα δημόσιας υγείας, είτε στον τουρισμό, είτε στις υποδομές, πρώτο μας μέλημα, πριν και πάνω από όλα η ανθρώπινη ζωή. Παράλληλα, δουλεύοντας σκληρά για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, αποδείξαμε ότι η κοινωνική συνοχή και ασφάλεια περνάνε και μέσα από τον δρόμο της ευημερίας και της προόδου.
Καλωσόρισες Έφη στην ομάδα που έχει μάθει να σχεδιάζει, να προγραμματίζει και να υλοποιεί για να βρίσκεται η αγαπημένη σου πατρίδα, Άνδρος, αλλά και όλα τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, πάντοτε #mprosta
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Η Ευφημία Βουτσινά κόρη του Πρόδρομου Βουτσινά και της Μαρίας Μαλταμπέ, είναι απόστρατη αξιωματικός (σμήναρχος) της Πολεμικής Αεροπορίας. Μετά από μία επιτυχημένη πορεία στην Πολεμική Αεροπορία, όπου υπηρέτησε σε καίριες θέσεις ευθύνης ως ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας με πτυχίο από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και με πολλές εξειδικεύσεις και πιστοποιήσεις από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης, από τη φύση της άτομο δημιουργικό και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, αποφάσισε να υπηρετήσει και τον τόπο της καταγωγής της την Άνδρο με την οποία έχει στενούς δεσμούς και αδιάκοπη παρουσία όλα αυτά τα χρόνια.

Έχει την πεποίθηση ότι η μακρόχρονη εμπειρία της σε θέσεις ευθύνης, αλλά και η πληθώρα των πιστοποιήσεων που έχει σε επιστημονικό επίπεδο σε τομείς όπως ενδεικτικά: συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης, προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, διαχείριση υδάτινων πόρων, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, περιβαλλοντική αστική ευθύνη, διαχείριση αποβλήτων, αρχές αειφόρου ανάπτυξης, υγιεινής και ασφάλειας εργασίας
θα αποτελούν εγγύηση ότι είναι σε θέση να σχεδιάσει, προγραμματίσει, υποστηρίξει και υλοποιήσει πλήθος προγραμμάτων και δράσεων για την Άνδρο και τις ανάγκες της.
Πέρα από την επαγγελματική της δράση και την επιστημονική της κατάρτιση είναι μητέρα τριών κοριτσιών .
Δραστηριότητες: 
5/8 2023
Μετά από απαίτηση πολλών κατοίκων του νησιού, κυρίως από το Μπατσί, πήρα την πρωτοβουλία και ζήτησα από τους αρμόδιους να επιστρέψει η φρεγάτα στο νησί μας. Οι αρμόδιοι ζήτησαν εγγυήσεις πως δεν θα ξαναβρεθούν κάποιοι, όπως στο παρελθόν, να την ξαναδιώξουν. Παρακαλώ όπως υπάρξει η δημόσια τοποθέτηση, των αρχών του νησιού φορέων, συλλόγων, ομάδων και πολιτων που να συμφωνούν με το να επιστρέψει η φρεγάτα στο νησί, που έδινε κύρος, αίσθημα ασφάλειας και οικονομική στήριξη όλο τον χρόνο στο νησί μας.
Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.
4/9/2023

Στον ετήσιο Αγιασμό του 4ου Λόχου Εθνοφυλακής Άνδρου παρουσία του Νέου Διοικητή Ανθυπασπιστη ΠΖ Μιχαήλ Φωτίου και του ιερέα του λόχου παπά Μιχάλη Καλαμπούκη παρευρέθηκε την Κυριακή 3.9. 2023 η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Αιγαίου με τον συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου σμήναρχος Ε.α. Έφη Βουτσινά Μαλταμπέ. Η κ. Βουτσινά συνομίλησε με τον νέο Διοικητή και με εθνοφύλακες για θέματα που αφορούν στην Εθνοφυλακή και την άμυνα του νησιού μας. Θέματα ζωτικής σημασίας που άπτονται της αρμοδιότητάς της.
3/ 9/ 2023
Κατά την παραμονή μου στην Ρόδο, παραβρέθηκα στην ομιλία του πρωθυπουργού ως η μοναδική εκπρόσωπος της νήσου Άνδρου, στο Εμπορικό Επιμελητήριο, ο οποίος συνοδευόταν από πλήθος υπουργών και υπηρεσιακών παραγόντων, όπου ανακοίνωσε μέτρα στήριξης της περιφέρειας Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ, όπως και την στήριξη του στην Παράταξη του Γιώργου Χατζημαρκου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Έκανε ειδική αναφορά στην Ανδρο και ο περιφερειαρχης με παρουσίασε ως Υποψήφια Έπαρχο Άνδρου, άλλωστε τον πρωθυπουργό τον γνωρίζω από τα χρόνια πρωθυπουργιας του πατέρα του. Επίσης ποτέ δεν έκρυψα τις πολιτικές μου πεποιθήσεις, ότι ανήκω δηλαδή στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Στη συζήτηση με τον περιφερειαρχη έθεσα όλα τα προβλήματα της Άνδρου που αφορούν την Περιφέρεια Νοτιου Αιγαίου και δεν έχουν ακόμα επιλυθεί. Με διαβεβαίωσε πως αυτό θα είναι στις πρώτες πρωταιρεοτητες της νέας πενταετίας.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio