Νέα

Ο Κωνσταντίνος Λουκρέζης ευχαριστεί το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Άνδρου

Θα ήθελα να Ευχαριστήσω από καρδιάς όλο το Προσωπικό του Κέντρου Υγείας Άνδρου για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση κατάγματος χεριού αδελφικής μας φίλης που ήταν φιλοξενούμενη από την οικογένειά μας.
Ιδιαίτερα Ευχαριστώ το φίλο γιατρό ορθοπαιδικό Θεοδόση Σουσούδη, που παρότι απουσίαζε από το νησί με άδεια, αμέσως ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των γιατρών του Κ.Υ. και αφού ζήτησε και έλαβε τις σχετικές ακτινογραφίες, έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες για την αντιμετώπιση του συμβάντος, με ιδιαίτερη προσοχή και απόλυτα ενδεδειγμένο επιστημονικό τρόπο, όπως άλλωστε επιβεβαιώθηκε και σήμερα με την επίσκεψη της ασθενούς φίλης μας σε εξειδικευμένο νοσοκομείο των Αθηνών
Με την ευκαιρία αυτή επιτρέψτε μου να εκφράσω την άποψη ότι όλοι μας οφείλουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στο εξαιρετικό ιατρικό και λοιπό προσωπικό του Κ.Υ. Άνδρου και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την πλήρη στελέχωση του.

1 Comment

  • Αν ο φίλος σας και ιατρός του κέντρου υγείας του νησιού έδειχνε ελάχιστα παραπάνω ενδιαφέρον για τη στελέχωσή του, αυτή τη στιγμή θα είχαμε και καρδιολόγο και παθολόγο, για να μην αναφέρω άλλες ειδικότητες που λείπουν μα είναι τόσο απαραίτητες στο ίδιο το κέντρο υγείας! Το οτι οι λιγοστοί ιατροί στο ΚΥ υπερβάλλουν εαυτούς τις περισσότερες φορές το γνωρίζουμε. Δε φθάνουν όμως αυτά. Θέλουμε βασικές ειδικότητες στο ΚΥ για το νησί, οι οποίες απουσιάζουν με αποτέλεσμα να διακυβεύεται η ζωή των ασθενών συχνά.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio