Νέα

Δήμαρχος Άνδρου: Χθές, 12/9/23, υπέβαλα μήνυση για τη φωτιά στον δεματοποιητή

Μήνυση για τη φωτιά στον Δεματοποιητή υπέβαλα χθες, 12/9/2023.

Η φωτιά ξέσπασε χθες το βράδυ στις 00:50 περίπου, όταν κανείς δεν δούλευε στον δεματοποιητή. Το ρεύμα ήταν κλειστό άρα δεν μπορούσε να υπάρξει βραχυκύκλωμα και οι θερμοκρασίες δεν ήταν υψηλές ώστε να προκαλέσουν αυτανάφλεξη.

Με την μηνυτήρια αναφορά μου ζήτησα την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στη συγκεκριμένη περιοχή για το κρίσιμο χρονικό διάστημα, ώστε να διαπιστωθεί η τυχόν παρουσία υπόπτων.

Στην μήνυσή μου επισήμανα, ότι υποστηρικτές και υποψήφιοι της Δημοτικής Παράταξης ‘Άνδρος – Ανοιχτοί Ορίζοντες‘ του Θ. Σουσούδη έχουν προχωρήσει το τελευταίο τριήμερο σε σωρεία δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο, με τα οποία επιχειρήθηκε να δημιουργηθεί ένταση γύρω από το ζήτημα διαχείρισης των απορριμμάτων.

Να σημειωθεί ότι  προσκόμισα για αξιολόγηση τέτοια διαδικτυακά δημοσιεύματα.

Μετά τους αναποδογυρισμένους κάδους, τις δολιοφθορές στα δίκτυα ύδρευσης, είχαμε χθες τη φωτιά στον δεματοποιητή.

Είναι προφανές ότι η ομάδα Θ. Σουσούδη έχει επιλέξει να εντάξει την ένταση και την τοξικότητα στην προεκλογική της ατζέντα.

Η ανυπαρξία έργου και σύγχρονου προγραμματικού λόγου οδηγεί τον Θ. Σουσούδη σε καταστροφικούς δρόμους.

Δεν θα τον ακολουθήσουμε.

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το Νησί μας.

Θα παράγουμε έργο και θα καταθέτουμε προτάσεις για την επόμενη μέρα.

Αφήνουμε τον Θ. Σουσούδη και τους υποστηρικτές του στην κοινωνία να τους κρίνει και να τους αποδώσει στις 8.10.2023 ότι τους αξίζει.

 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

Σημείωση: ο Περίγυρος δημοσιεύει τα δελτία τύπου που  εκδίδονται από θεσμικούς φορείς όπως και εν γένει τα δελτία τύπου  που στοχεύουν στην ενημέρωση του κοινού για θέματα που αφορούν στο κοινό καλό και συμφέρον.

Στα πλαίσια αυτά  ο Περίγυρος  δημοσιεύει τα δελτία τύπου που εκδόθηκαν από τον Δήμο Άνδρου και αφορούν το κοινό και ζωτικής σημασίας θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Για τον ίδιο λόγο προβαίνει στην παρούσα δημοσίευση διευκρινίζοντας  προφανώς ότι δεν συμμερίζεται καμία από τις εκφερόμενες απόψεις στα συγκεκριμένα δελτία τύπου ή και ενδεχόμενα σε όσα ακολουθήσουν.

 

1 Comment

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio