Νέα

Άνδρος-Ανοιχτοί Ορίζοντες: Οι προτεραιότητές μας για τις συγκοινωνιακές υποδομές

Οι προτεραιότητές μας για τις συγκοινωνιακές υποδομές
Σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό και μικρή κοινότητα οι υποδομές είναι ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους.
Για εμάς στην Άνδρο έχουν μεγάλη σημασία πρωτίστως τα Λιμάνια μας, διότι μέσω αυτών ενώνεται το νησί με την ηπειρωτική χώρα και γίνεται ο ανεφοδιασμός του με τα απαραίτητα. Ιδιαίτερη όμως έμφαση δίνουμε και στο οδικό δίκτυο, ώστε να μπορούν να μετακινούνται εύκολα και με ασφάλεια τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες.
Στο πρόγραμμα που έχουμε παρουσιάσει ως συνδυασμός «Άνδρος Ανοιχτοί Ορίζοντες» για τις επερχόμενες εκλογές δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις συγκοινωνιακές υποδομές.
Στις βασικές μας προτεραιότητες περιλαμβάνονται τα εξής:
✅ Η ολοκλήρωση της μαρίνας του Μπατσίου και η ακτομηχανική μελέτη. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο είχαμε ετοιμάσει πλήρως το 2019, επί θητείας μας και ήταν έτοιμο προς υλοποίηση. Η παρούσα δημοτική αρχή όμως το άφησε στο συρτάρι. Ήρθε η ώρα να το επανεκκινήσουμε!
✅ Η ολοκλήρωση λιμένων Χώρας και Κορθίου. Δύο έργα που βρίσκονται στην αρμοδιότητα του Δήμου από το 2020 και με τα η σημερινή δημοτική αρχή δεν ασχολήθηκε.
✅ Η υλοποίηση της Γ’ φάσης λιμανιού Γαυρίου. Με σκοπό να γίνει αναβάθμιση του λιμένος (μελέτη ΠΕΑΛ) και να κατασκευαστεί περιφερειακής οδός.
✅ Εκτεταμένες αποκαταστάσεις οδικού δικτύου, με έμφαση στα χωριά. Θα συνεργαστούμε με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προς αυτή την κατεύθυνση και θα διεκδικήσουμε πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης.
✅ Η δημιουργία χώρων parking σε Χώρα, Μπατσί, Γαύριο και Κόρθι, αξιοποιώντας τόσο δημοτική περιουσία όσο και τη δυνατότητα εκμισθώσεων κατάλληλων χώρων.
Οι υποδομές αυτές δεν αποτελούν πολυτέλεια για το νησί. Είναι η βάση για την περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού μας, της οικονομίας και του τουρισμού του. Προς αυτή την κατεύθυνση είναι όλες μας οι προτεραιότητες για την Άνδρο της επόμενης ημέρας.
Και θα ξεκινήσουμε να τις υλοποιούμε από την επόμενη ημέρα των εκλογών.
Δώστε μας την δύναμη να το κάνουμε!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio