Νέα

Ειρήνη Κιαγιά: Οι αναπτυξιακές δράσεις που προτείνω για την Άνδρο

 

Στις επικείμενες εκλογές, κατέρχομαι πρώτη φορά υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Θεοδόση Σουσούδη και την Παράταξη: «Άνδρος, Ανοιχτοί Ορίζοντες».

Τόσο οι Θεολογικές σπουδές, όσο η εμπειρία και ενασχόληση  με τομείς και δράσεις πολιτισμού, τουρισμού και  ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος, αποτέλεσαν αφορμή να ακολουθήσω τον εν λογω συνδυασμό, ώστε με την ομάδα που θα σχηματιστεί να συμβάλλω προς  την ίδια κατεύθυνση.

Χαρακτηριστικά, αναφέρω την ημερίδα «Θεραπεύοντας τον καρκίνο με τη γνώση» που πραγματοποιήθηκε το 2015, σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Μείνε Δυνατός» υπό την Αιγίδα του Δήμου Άνδρου.

Ήταν η πρώτη φορά που απευθύνθηκα στον κύριο Σουσούδη, ο οποίος λογω  ιατρικής ιδιότητας και ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τον συνεδριακό τουρισμό υποστήριξε με τον καλύτερο τρόπο το εγχείρημα.

Ομοίως, το 2018 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην Άνδρο, το τριήμερο συνέδριο  «Θρησκείες και διαπολιτισμικότητα στη Μεσόγειο» υπό την Αιγίδα του  Δήμου Άνδρου και της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών

Η ανάπτυξη λοιπόν του συνεδριακού τουρισμού, η ανάδειξη της θρησκευτικής κληρονομιάς της Άνδρου, με τον σεβασμό που αξίζει να την περιβάλλει, η αναβίωση της παραγωγής μεταξιού της Άνδρου, καθώς και η σύσταση δομής Ελεύθερου Πανεπιστημίου,  είναι  μερικές μόνο από τις προτεινόμενες δράσεις, τις οποίες καταθέτω στην Παράταξη και στους συμπολίτες μου.

Κλείνοντας, εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου προς τον κύριο Θεοδόση Σουσούδη για την εμπιστοσύνη του κι ευελπιστώ, η επόμενη μέρα να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα για την Άνδρο που μας αξίζει

Με εκτίμηση

Ειρήνη Κιαγιά

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος δημοτικής ενότητας Άνδρου

2 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio