Νέα

Χρήστος Βουραζέρης: Στις εκλογές αυτές στηρίζω τον Δημήτρη Λοτσάρη και τον Δημήτρη Λάσκαρη

Αγαπητοί συμπολίτες,
Στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου καλούμαστε να συνθέσουμε, να ενώσουμε ικανότητες, εμπειρία, γνώσεις, όραμα, καινοτόμες ιδέες, που διασφαλίζουν ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.
Είναι ανάγκη μέσα από συγκλίσεις να προχωρήσουμε ενωμένοι την επόμενη μέρα.
Παρακολουθώ συνεχώς τα αυτοδιοικητικά δρώμενα στο Νησί μας. Ήρθε κατά τη γνώμη μου η ώρα, η Άνδρος να έχει επιτέλους, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, την ίδια Δημοτική Αρχή για δύο συνεχείς θητείες. Είναι πιστεύω ευκαιρία να δώσουμε τη δυνατότητα στον Δημήτρη Λοτσάρη, ο οποίος κέρδισε την εμπιστοσύνη μου, να συνεχίσει το έργο του. Υπό την έννοια αυτή τάσσομαι στο πλευρό του και τον στηρίζω στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Η Δημοτική Παράταξη «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ-ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ» στελεχώνεται με ανθρώπους που πιστεύουν στις δυνάμεις τους και ζητούν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, για να παλέψουν, να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν ένα καλύτερο αύριο για το συμφέρον της ευρύτερης κοινωνία μας.
Το νησί μας έχει ανάγκη από μια ισχυρή δημοτική αρχή και πολύ όρεξη για δουλειά.
Απ την άλλη και ο Έπαρχος Άνδρου Δημήτρης Λάσκαρης δούλεψε, την τετραετία που τελειώνει, σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμαρχο Δημήτρη Λοτσάρη έχοντας επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα.
Πιστεύω ότι και οι δύο μαζί θα κάνουν πράξη το κοινό μας όραμα για μια καλύτερη και ισχυρότερη Άνδρο, με ανάπτυξη και περισσότερες ευκαιρίες για όλους.
Καλώ τις φίλες και τους φίλους που με εμπιστεύονται, να αγκαλιάσουν τον συνδυασμό «Μαζί για την Άνδρο» του Δημήτρη Λοτσάρη καθώς επίσης και τον νυν έπαρχο Δημήτρη Λάσκαρη.
Έχω την πεποίθηση, ότι θα πράξουν το σωστό, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός ισχυρού μετώπου που θα οδηγήσει το Νησί μας σε κατεύθυνση περαιτέρω ανάπτυξης και δημιουργίας υποδομών που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά όλων μας.

3 Σχόλια

  • Επειδή είμαστε ψυχοπονιάρηδες και συγκινηθήκαμε από τον ιδρώ΄τα που έχυσαν για πάρτη μας οι κύριοι Λάσκαρης και Λοτσάρης, σε αγαστή συνεργασία, βεβαίως βεβαίως, λέμε να τους δώ΄σουμε χρόνο να ξεκουραστούν, να ασχοληθούν με τις δουλίτσες τους και τις γυναικούλες τους. Είναι κρίμα να τους τρώει τόοοοση δουλειά, για εμάς τους αχάριστους που έχουμε και την νοοτροπία που δεν αρέσει (τουλάχιστον ) στο ένα αγόρι. Άσε που γκώσαμε από τις πολλές τους ικανότητες και τα οράματα κι αυτά τα πράγματα δεν είναι για χόρταση. Τ΄ώρα για εμπιστοσύνη, που λες, σε θαυμάζω που στην κέρδισαν/απέσπασαν/υπέκλεψαν. Πρέπει να ανήκεις στην συμπαθή κατηγορία αγαθούληδων ανθρώπων ή κάτι υπέργηρων που δεν βγαίνουν από το σπίτι, δεν γνωρίζουν την ύπαρξη του Παγκόσμιου Ιστού, δεν τους βοηθούν και τα αυτάκια τους να ακούσουν και να μάθουν τον κακό χαμό που έχουν προκαλέσει οι ορεξάτοι φίλοι σου ΔΛ και ΔΛ στα χρόνια που ο βράχος μας τους έχει στο τιμόνι. Αλλά άμα είσαι καλοπροαίρετος κι ανυποψίαστος αυτά συμβαίνουν. Αχ καημένε μου, πώ΄ς ξεγελάστηκες έτσι; Κρίμα, σε θεωρούσα από πολύ έξυπνο έως πονηρό. Μη σου πω και παμπόνηρο.

  • Πριν λίγα χρόνια οι Συγκεκριμένοι έστελναν εξώδικα ,τώρα πήγαμε στα Ζητω κλπ κλπ.
    Εκεί που εφτ….. τώρα γλυφ……,για χάρη της κάλπης και αυτών που ελπίζουν να απολαύσουν…………

  • Σου έχουν τάξει πολύ Τσιστι….. Δεν θα βγουν όμως , οπότε θα μείνει ……. .Για άλλη μια φορά χαμένος ,θα σου δώσουν κουράγιο ο Μπ……, Λε…… Για… κλπ του μηχανισμού της ήτας και της λασπολογιας

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio