Νέα

Μπέττυ Κωνσταντινίδου: Το περιβάλλον των εκλογών στην Άνδρο και τα συγχαρητήριά μου…

Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές στην Άνδρο α’ και β’ βαθμού διεξήχθησαν σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον, αντιπαραθέσεων, έντονου ανταγωνισμού (πολλοί υποψήφιοι) και τοξικότητας, υποκινούμενο από τον γνωστό κίτρινο τύπο.
Παρόλα αυτά οι πολίτες της Άνδρου ψήφισαν σύμφωνα με την κρίση τους και ανέδειξαν αυτούς που θα τους διοικήσουν στην Άνδρο τα επόμενα 5 χρόνια.
Μετά την συμμετοχή μου στις Περιφερειακές Εκλογές 2023, θέλω να εκφράζω τα συγχαρητήρια μου σε όσους εξελέγησαν με την προτροπή να λειτουργήσουν με γνώμονα το καλό του νησιού μας, ξεπερνώντας τις μέχρι τώρα αντιπαραθέσεις.
Ακόμα συγχαίρω τον κ. Θεοδόση Σουσούδη , για την εκλογή του ως Δήμαρχος Άνδρου και ελπίζω στη νέα θητεία του, να λειτουργήσει με ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων, με διαφάνεια και με τακτική λογοδοσία, ώστε να έχουμε όλο και περισσότερους ενεργούς πολίτες.Επίσης συγχαρητήρια στην κα  Άννα Βρεττού για την πρωτιά της στην θέση του Έπαρχου και για τον αξιοπρεπή προεκλογικό της αγώνα, παρά την προσπάθεια αποδόμησης της εν είδει δίκης προθέσεων που δέχτηκε από τον κίτρινο τύπο και όχι μόνο.

 

Η παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο», είχε ένα πολύ καλό ποσοστό στην Άνδρο, 15,27 % από τα μεγαλύτερα στην Περιφέρεια και γι’αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα των τριών υποψηφίων. Στην

Χρύσα Παπαϊωάννου από την Καπαριά και ιδιαίτερα στον Γιάννη Κακλαμάνη από το Μπατσί που είχε ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά μεταξύ των υποψηφίων όλων των αυτοδιοικητικών παρατάξεων.
Τέλος εκφράζω τις πολλές ευχαριστίες μου σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, επιβραβεύοντας τις μέχρι τώρα προσπάθειες μου για τα κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο νησί μας.

Ακόμα και σε όσους τίμησαν την παράταξη μας με κριτική σκέψη, προτρέποντας τους να συμμετέχουν ως ενεργοί πολίτες στον αγώνα για την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων, ώστε να αποκτήσουν περισσότερη ενημέρωση γι’αυτά και να προτείνουν καλλίτερες πρακτικές για το καλό του νησιού μας.

Μπέττυ Κωνσταντινίδου
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος
Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio