Νέα

Μαργαρίτα Κασιδώνη: “Μέσα σε κάθε ζωή υπάρχει πάντα κάτι πιο βαθύ από τον εαυτό της η ζωή των άλλων “

“Έδωσα και δώσαμε όλοι μαζί την μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών με ένα αποτέλεσμα που μας δικαίωσε. 27 μόλις ψήφοι από τον εκλεχθέντα δήμαρχο νιώθω ικανοποίηση που αποτέλεσα μέλος ενός συνδυασμού ο επικεφαλής του οποίου έχει να επιδείξει αξιόλογο έργο. Συστρατεύτηκα μαζί του χωρίς αμφιταλαντεύσεις και ενδοιασμούς από την προηγούμενη τετραετία. Πίστεψα στο όραμα του για την Ανδρο στον ανθρωπισμό του. Εμπιστεύτηκα όμως και όλους εσάς που συναλλάσσομαι κάθε μέρα που ανταλλάσσουμε χαιρετισμούς χαμόγελα που επιζητουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας. Περάσαμε μήνες αγωνίες, κούρασης. Με κάποιους συντοπίτες μου λογοφέραμε διαφωνήσαμε όμως όλα αυτά αποτελούν πλέον παρελθόν. Από την πλευρά της αντιπολίτευσης από μια ισχυρή 1η θέση που εσείς μου εξασφαλίσετε θα συνεχίσω να δραστηριοποιούμαι. Η 9 Οκτώβρη σηματοδοτεί το τέλος του προεκλογικού αγώνα και την αρχή της δράσης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την στήριξη σας το κύριο Λοτσαρη που μου έδωσε την ευκαιρία να μετέχω στο συνδυασμο του,τους συναγωνιστές μου αλλά και στους φίλους που στις δύσκολες στιγμές με εμψύχωναν με κάποια λόγια του Λειβαδίτη “για αυτό και μέσα σε κάθε ζωή υπάρχει πάντα κάτι πιο βαθύ από τον εαυτό της η ζωή των άλλων ”

Με εκτίμηση Μαργαρίτα Κασιδώνη

1 Comment

  • Άσε μας κουκλίτσα μου. Επί 3 μήνες ειρωνευοσουν και έκραζες στο Facebook όποιον τολμούσε να έχει αντίθετη άποψη από την δική σου. Τώρα “την είδες” διανοουμενη.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio