Νέα

Ελένη Πολίτου: Συγχαρητήρια και καλή συνεργασία με όλους

Αγαπημένοι μου φίλοι συντοπίτες σε αυτό το όμορφο νησί, ατενίζοντας σήμερα το Βριόκαστρο στο κέντρο αυτής της μοναδικής ζωγραφιάς της φύσης από την #ΆνωΚατακοιλο , στέλνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Θεοδόση Σουσούδη, επικεφαλής και νέο Δήμαρχο, στους νέους δημοτικούς συμβούλους που εκλέχτηκαν και σε όλη την ξεχωριστή ομάδα των εκλεκτών συνυποψηφίων του συνδυασμού μας Άνδρος-Ανοιχτοί Ορίζοντες για τον τίμιο , δυνατό, με αγάπη για το νησί μας αγώνα!
Ευχαριστώ επίσης όλους εσάς τους φίλους που με τιμήσατε με την ψήφο σας για την ξεκάθαρη και μοναδική πρόθεση μου να στηρίξω τον συνδυασμό που θεωρώ ότι θα επαναφέρει την ενότητα, την συνεργασία , με υγιείς και μόνο στόχους, για την ουσιαστική κι ισόρροπη ανάπτυξη της Άνδρου!
Ο βράχος μας είναι μικρός και οι κάτοικοι πολύ λίγοι , αυτά δε που μας ενώνουν είναι περισσότερα και σημαντικότερα από αυτά που μας χωρίζουν .! Ας πορευτούμε και ας συμβάλουμε όλοι με τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας στην υλοποίηση του προγράμματος μας, εξειδικεύοντας τις δράσεις του με κέντρο την κοινωνία, τους νέους μας και την περαιτέρω ανάδειξη της Άνδρου σε ένα προορισμό , που δεν θα ξεχωρίζει μόνο για τις ομορφιές του στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας, αλλά και την ζεστή, ουσιαστική φιλοξενία των επισκεπτών από τους ικανοποιημένους, από το έργο και τις αρχές της Δημοτικής Αρχής αλλά και της Περιφερειακής Αρχής, πολίτες!
Συγχαρητήρια και καλή συνεργασία μεταξύ τους στην νέα Έπαρχο Άννα Βρεττού Anna Vrettou στον νέο Δήμαρχο Θεοδόση Σουσούδη Theodosis Sousoudis στα μελη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και σε όλους τους προέδρους και μέλη των τοπικών συμβουλίων που εκλέχτηκαν!
Σας ευχαριστώ πολύ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio