Νέα

Βασίλης Πομόνης: Ο δαιμονισμένος δημοσιογράφος Πίκολος – Απίκολος

Αγαπητέ Ευάγγελε η σημερινή μας επικοινωνία θα είναι σχετικώς σύντομη.

Το δικαιούνται όλοι οι αναγνώστες του συμπαθητικού (σε σύγκριση με το μεγάλο άλλο) σάιτ του Περίγυρου, το δικαιούμαστε κι εμείς οι υπόλοιποι μετά τον ορυμαγδό των δημοσκοπήσεων, αναλύσεων, αποκαλύψεων, κ.λ.π. επικύψεων (η κίνηση κατά τη μετάνοια) στις οποίες εν είδη βομβαρδισμού αυτής της παληοκοινωνίας προβαίνει ο ακατάβλητος της ενημέρωσης.

Εν πρώτοις θα πρέπει να κάνω ειδική αναφορά στον μέγιστο δημιουργό – παραμυθά Ευγένιο Τριβιζά, του οποίου ο ήρωας της Φρουτοπίας, δαιμόνιος δημοσιογράφος Πίκος Απίκος είναι πηγή έμπνευσης του δικού μου ήρωα. Ο δικός μου ήρωας δεν είναι δαιμόνιος, αλλά δαιμονισμένος δημοσιογράφος και ονομάζεται Πίκολος (μικρός – ελάχιστος) Απίκολος (ορθογραφία και ερμηνεία κατά το δοκούν). Η αποστολή του να σώσει τον τόπο καταγωγής του από τους κακούς, να αλλάξει τη νοοτροπία των συμπατριωτών του, οι οποίοι μέχρι την έλευση και εμφάνιση του στη σκηνή αποτελούσαν ένα παρακμιακό συνονθύλευμα χωρίς συμμετοχή στην παγκόσμια οικονομική δραστηριότητα και άλλα που θα αναλύσουμε στη συνέχεια, όταν θα παρακολουθήσουμε την φωτογόνο πορεία του δαιμονισμένου δημοσιογράφου.

Για σήμερα αυτά για ορεκτικό.

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες, αλλά κυρίως σε όποιους χαμένους διαχειρίστηκαν με αξιοπρέπεια και γενναιότητα την ήττα. Καταγράφονται όλα στη μνήμη της κοινωνίας.

Τελευταία επισήμανση για σήμερα στους άσχετους του Ζούγκλα που παρουσίασαν μια φωτογραφία με τον πιασάρικο τίτλο “καλπονοθεία στην Άνδρο”. Αυτό ηλίθιοι δεν συνιστά καλπονοθεία ή εκλογονοθεία. Τέτοιο φαινόμενο ήταν οι εκλογές του 1963, όταν ψήφισαν οι πεθαμένοι και τα δέντρα στο Χαϊδάρι. Αυτό για το οποίο τόσος ντόρος έγινε ήταν μια απλή παρατυπία που ουδεμία επίπτωση μπορούσε να έχει στο κύρος των εκλογών. Και καλά αυτούς του Ζούγκλα τους χαρακτήρισα. Τον Πίκολο Απίκολο που το αναπαρήγαγε πως να τον αποκαλέσω!!

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, ιδίως όταν τον καταλαμβάνει ο Σατανάς της διχόνοιας.

Καλή Κυριακή αγαπητές και αγαπητοί συμπατριώτες. Βασίλης Πομόνης

 

3 Σχόλια

  • ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΥΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Η κ.ΔΙΑΠΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗΡΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ.
    ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΟΥ ΠΙΚΟΥ ΑΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ “ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ” ΤΟΥ ΑΤΥΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗ “ΔΟΥΛΕΙΑ” ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ…ΠΙΚΟΛΟΣ ΟΠΩΣ ΜΙΚΡΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΜΗΔΑΜΙΝΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ,ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΟΥ.

  • Ωραιότατος ο Πίκωλος Απίκωλος (προτιμώ αυτή την ορθογραφία). Με κάποιον σκιτσογράφο θα μπορούσε να γίνει ωραιότατο comic, αλά Φρουτοπία. Υλικό δίνει απλόχερα ο Πίκωλος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio