Νέα

Αγιασμός στο νέο Δημοτικό Σχολείο Χώρας

Με την τέλεση αγιασμού ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 η λειτουργία του νέου δημοτικού σχολείου στην Χώρα.

Ο Αγιασμός έγινε  παρουσία του Δημάρχου Δ. Λοτσάρη, του Επάρχου Δ. Λάσκαρη, της Διευθύντριας Μαργ. Κορκοδείλου, της Προέδρου  Σχολικής Επιτροπής, Μ. Βενετίκη, του Προέδρου Δευτεροβάθμιας Ν. Στεφάνου, εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, του Διευθυντή και της Προϊσταμένης Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Κων/νου Γκλάρα και Ειρ. Παρλιάρου, των Δασκάλων, και φυσικά παρουσία των μεγάλων πρωταγωνιστών, των μικρών παιδιών που πλέον θα βρίσκονται καθημερινά σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον.

Να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια του σχολείου τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης τόνισε: «Είμαι πραγματικά συγκινημένος γιατί μια προσπάθεια 4 ετών έφτασε στο τέλος της με απόλυτη επιτυχία.

Ήταν Φθινόπωρο του 2019 όταν ο Γιαννούλης Καμπάνης  μας εμπιστεύτηκε και αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την μελέτη του σχολείου. Από τότε όλοι οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες στον Δήμο, καθώς και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εργαστήκαμε για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα. Φτάσαμε να παραδίδουμε ένα κόσμημα στην εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και εν γένει στην κοινωνία μας. Τους ευχαριστώ όλους.

Τα ευτυχισμένα χαμόγελα των μαθητών, που είναι στην ηλικία και των δικών μου παιδιών είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή».

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

και βίντεο VangLouk

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio