Νέα

Σύλλογος “Ο Άγιος Νικόλαος”: Απολογισμός Χριστουγεννιάτικων εορταγορών σε Άνδρο κ΄ Αθήνα

Αγαπητά μας μέλη και αγαπητοί μας φίλοι.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας διοργάνωσε για πρώτη φορά με επιτυχία δύο Χριστουγεννιάτικες εορταγορές ενόψει των εορτών που πλησιάζουν.
Το πρώτο μπαζάρ πραγματοποιήθηκε στο ”Αδαμαντία, χώρος τέχνης  και μάθησης” στη Χώρα της Άνδρου από 24-26/11/2023 και το δεύτερο στη Στέγη του Συλλόγου στην Αθήνα (Κεφαλληνίας 81) από 01-03/12/2023.
Όλοι οι επισκέπτες μέσα σε κλίμα ζεστό και εορταστικό, ”αγκάλιασαν” τις δύο εκδηλώσεις αφού με τη βοήθεια των εκθετών τους δώσαμε την ευκαιρία να θαυμάσουν τις υπέροχες συλλογές με τις χειροποίητες δημιουργίες, να προμηθευτούν ωραία βιβλία και άλμπουμς φωτογραφιών των αγαπητών μας Λαμυριανών κ.κ. Αριστομένη Κορκόδειλου, Αντωνίου Φιλιππίδη και Ειρήνης Δανιόλου-Νεοφύτου αντίστοιχα- όπου τα έσοδα από την πώλησή τους διατίθενται στο Σύλλογο για τις ανάγκες του- να γευθούν βιολογικά τοπικά προϊόντα και σπιτικές λιχουδιές.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους δωρητές μας – συγγραφείς, τους εκθέτες-δημιουργούς, τους χορηγούς επικοινωνίας, την κ. Αττική Πιάγκου για την ευγενική παραχώρηση του υπέροχου χώρου που μας φιλοξένησε και όλες τις κυρίες και τους κυρίους για τα όμορφα κεράσματα που μας πρόσφεραν στην εκδήλωση της Άνδρου και σε εκείνη της Αθήνας.
Ευχόμαστε ολόψυχα και του χρόνου με Υγεία και με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία!
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
        ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
               ΜΑΡΩ ΔΑΝΙΟΛΟΥ                         ΜΑΡΙΓΓ. ΜΠΛΗΖΙΩΤΟΥ-ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio