Νέα

Χειμωνιάτικες δράσεις το Συλλόγου “Το Συνετί”

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα αγαπητά μέλη και φίλους του Συλλόγου για τις δράσεις μας κατά την χειμερινή περίοδο.

 1. Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών στα γραφεία του Συλλόγου μας, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, όπου εγκρίθηκε ο Απολογισμός Πεπραγμένων και η Οικονομική Διαχείριση του έτους.
 2. Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου την ίδια ημέρα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου όπου αναδείχθηκε νέο Δ.Σ το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα την Τρίτη 28 Νοεμβρίου υπό την ακόλουθο μορφή:
 • Τατάκη Μαργαρίτα- Πρόεδρος
 • Κουμαριανού Βιολέττα- Αντιπρόεδρος
 • Κουμαριανός Μιχάλης Κ.- Γεν. Γραμματέας
 • Λιοπύρου Μαρία- Ταμίας
 • Κουμαριανός Μιχάλης Θ.- Έφορος
 • Γασπαρή Ειρήνη- Σύμβουλος
 • Κουμαριανού Μένια- Σύμβουλος

Ανακοινώνουμε ότι θα τηρήσουμε το παραδοσιακό παιχνίδι με τα «Καρύδια» στα γραφεία του Συλλόγου, κατόπιν συνεννόησης, στα τηλέφωνα 6976159490 και 6973446083. Ενθαρρύνουμε τους συγχωριανούς μας να παρευρεθούν, ώστε να μοιραστούμε την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του παιχνιδιού που θα μας μεταφέρει νοητά στο Συνετί.

 1. 4. Στολίσαμε τη φάτνη μας η οποία φωτίζει και δίνει μια όμορφη νότα θαλπωρής στο σταθμό του χωριού μας μεταφέροντας ταυτόχρονα το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας, της Γέννησης του Χριστού.
 2. Η κοπή της πίτας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στα γραφεία του Συλλόγου μας.
 3. Η χειμερινή χοροεσπερίδα μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Καταρράκτης» στο Μοσχάτο με την ορχήστρα του Παναγιώτη Μάνεση.

Ευχόμαστε σε όλους τους συγχωριανούς μας, τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου μας, υγεία, αγάπη, πρόοδο και ευημερία και στους απόδημους και ναυτικούς μας καλή επάνοδο στο χωριό μας.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

1 Comment

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio