Νέα

Βασίλης Μπατής: Διαφορετικές προσεγγίσεις επικοινωνίας

Η επικοινωνία ενός δήμου είναι κρίσιμης σημασίας για την ενημέρωση και την προβολή του. Ωστόσο, φαίνεται ότι η τρέχουσα δημοτική αρχή της  Άνδρου μπορεί να έχει χάσει την επαφή με τον πραγματικό στόχο της. Αντί να προβάλλει μια ενιαία και ενθαρρυντική εικόνα του νησιού, φαίνεται να επιλέγει να δημοσιεύει φωτογραφίες που περισσότερο δυσφημούν παρά προβάλλουν την Άνδρο.

Από την άλλη πλευρά, η προηγούμενη δημοτική αρχή φαίνεται να είχε διαφορετική προσέγγιση. Παρά τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε, επέλεξε να μην δημοσιεύσει φωτογραφίες που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν διχασμό, αλλά να επικεντρωθεί σε προσπάθειες που θα οδηγούσαν στην πρόοδο του νησιού.

Είναι προφανές ότι οι δύο διαφορετικές προσεγγίσεις αντικατοπτρίζουν διαφορετικές νοοτροπίες και αντιλήψεις σχετικά με τον ρόλο και τη λειτουργία της δημοτικής αρχής. Σημαντικό είναι να θυμόμαστε ότι η προώθηση του καλού του νησιού πρέπει να αποτελεί τον κύριο στόχο κάθε δημότη και πολιτικού, πέραν των κομματικών ή προσωπικών συμφερόντων.

Είναι αλήθεια ότι παρά τη δυναμική ομάδα που συνιστάται στην τουριστική επιτροπή για την προβολή της Άνδρου, η επίσημη σελίδα του Δήμου στο Facebook φαίνεται να αναιρεί αυτές τις προσπάθειες με διάφορες φωτογραφίες που δεν ανταποκρίνονται στο κοινό μας μήνυμα. Αυτό δημιουργεί την εντύπωση προς τα έξω ότι η συνεργασία μεταξύ των εκλεγμένων αντιπροσώπων δεν υφίσταται και ο καθένας δρα ανεξάρτητα, παρουσιάζοντας ό,τι θέλει στα κοινωνικά δίκτυα. Είναι λυπηρό πρωτίστως για το νησί μας και δευτερευόντως για τους ανθρώπους που εργάζονται αφοσιωμένα για να προάγουν τον τουρισμό και την ανάπτυξή του. Ανυπομονώ να δω μια πιο συνεκτική και συντονισμένη προσέγγιση προς όφελος του νησιού μας, την Άνδρο μας

Βασίλης Μπατής
Δημ.Σύμβουλος της παράταξης Μαζί Για Την Άνδρο

5 Σχόλια

 • Έχετε ξεχάσει τα δημοσιεύματα σας μέσω του κίτρινου τύπου!@#€%&?
  Έλεος τόσο κοντή μνήμη σου , αν και είσαι τόσο Μικρός…..

 • Το νησί μας η Άνδρος είναι ένα διαμάντι στις Κυκλάδες αλλά
  Μία παροιμία λέει τα Πολλά λόγια είναι φτώχεια
  Η Άνδρος δεν θέλει τουρισμό και το βλέπουμε κάθε μέρα
  Το μόνο τουριστικό μέρος του νησιού είναι Μπατσι και Γαύριο
  Η χώρα είναι μόνο για τα Μουσεία δεν προσφέρει τίποτα άλλο στον τουρίστα
  Το λιμάνι της χώρας Και Νιμπόρειο νεκροταφείο τέλειος και όλοι ξέρουμε γιατί
  Που μπορούσε να είναι το Μοντεκάρλο το νησιού

 • Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Τώρα αν θεωρείτε ότι τα αποκαΐδια της Άνδρου που άφησε ο κύριος Λοτσαρης πρέπει να κρυφτούν….γελαστηκατε, κύριε Μπατή. Τα χάλια αυτά έχουν το ονοματεπώνυμο του και του αποδίδονται με την δέουσα επισημότητα.

 • Έχετε ξεχάσει ότι πλέον διοικείτε υποτίθεται! Και τι κάνετε; Πίτες, σέλφι και… αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση…Τραγικό!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio