Νέα

Θ. Σουσούδης: «Η Άνδρος μας, ύστερα από προσπάθειες 9 χρόνων, απέκτησε το δικό της Λιμενικό Ταμείο»

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024, η μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου, στο αυτόνομο πλέον Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Άνδρου.

Τα απαραίτητα έγγραφα στην επίσημη παράδοση – παραλαβή των αρμοδιοτήτων, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου Τήνου, υπέγραψε ο Δήμαρχος Άνδρου και Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί μετά από προσπάθειες 9 χρόνων, με πολλά εμπόδια και προβλήματα, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ένα πάγιο αίτημα όλης της Άνδρου, καθώς η δημιουργία του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου αποτελεί ‘κλειδί’ για την ανάπτυξη του νησιού μας!».

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν διαχρονικά στο να φτάσουμε στη σημερινή ιστορική ημέρα. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα της Δημοτικής μας Αρχής, καθώς το δρομολογήσαμε από το 2015 και ολοκληρώσαμε τις τυπικές διαδικασίες το 2019.

Η προηγούμενη διοίκηση επικαιροποίησε τις αποφάσεις του 2018 των Δημοτικών Συμβουλίων Άνδρου και Τήνου καθώς και τις μελέτες μας το 2021 και πλέον το νησί μας, το νησί της ναυτοσύνης, θα διαθέτει αυτόνομο Λιμενικό Ταμείο με τα δικά του περιουσιακά στοιχεία και τις δικές του αναπτυξιακές δυνατότητες», προσέθεσε ο κ. Σουσούδης.

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου κ. Ευάγγελος Σημαντήρης παρέδωσε στον κ. Σουσούδη το ποσό των 1.763.280,67 €, σε τραπεζικές επιταγές που εκδόθηκαν.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς, ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου κ. Γιώργος Τρανάκος, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των Δήμων Τήνου και Άνδρου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio