Νέα

Κυριάκος Θωμάς :‘’Άνιση αντιμετώπιση των γονιών της Υδρούσας που πληρώνουν 100 ευρώ το μήνα για τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς ενώ οι γονείς σε Χώρα και Κόρθι πληρώνουν λιγότερα.’’

Κυριάκος Θωμάς : ‘’ Άνιση αντιμετώπιση των γονιών της Υδρούσας που πληρώνουν 100 ευρώ το μήνα για τα παιδιά τους που πηγαίνουν στους παιδικούς σταθμούς ενώ οι γονείς σε Χώρα και Κόρθι πληρώνουν λιγότερα.’’

Η Άνδρος είναι ενιαία.
Κυρίως πρέπει να απαλλαγεί από τοπικιστικά σύνδρομα, επιλογές που συντηρούν το διχασμό.
Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου , η πλειοψηφία του κ.Σουσούδη καθόρισε τη οικονομική συμμετοχή των γονέων που τα παιδιά τους πηγαίνουν στους παιδικούς σταθμούς.
Για τη Χώρα και το Κόρθι, η συμμετοχή αυτή καθορίστηκε σε 80 ευρώ το μήνα ενώ για την Υδρούσα σε 100 ευρώ το μήνα.
Είναι σαφές ότι υπάρχει άνιση αντιμετώπιση και κατανομή των βαρών.
Στο παρελθόν υπήρχε η δημοτική επιχείρηση που είχε αυξημένο κόστος λειτουργίας και για αυτό υπήρχε η σχετική τιμολόγηση.
Τώρα όμως, με το νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση, η δημοτική επιχείρηση καταργήθηκε και την ευθύνη για τον καθορισμό της οικονομικής συμμετοχής των γονέων την έχει ο Δήμος.
Χωρίς να υπάρχει μια οικονομική μελέτη που να δικαιολογεί τη διαφορετική τιμολόγηση, η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου του κ.Σουσούδη, αποφάσισε διαφορετικές και υψηλότερες χρεώσεις για την Υδρούσα.
Με δεδομένο ότι υπάρχει αύξηση των εσόδων του Δήμου κατά 1,2 εκατομμύρια ευρώ, υπάρχει χώρος όχι μόνο για να υπάρχει ενιαία τιμή σε όλες τις δημοτικές ενότητες της Άνδρου για την οικονομική συμμετοχή των γονέων που τα παιδιά τους πηγαίνουν σε παιδικούς σταθμούς ΑΛΛΑ και για να εξεταστεί η δυνατότητα μείωσης ακόμα και κάτω από τα 80 ευρώ για όλους και χωρίς διαχωρισμούς( αφού έχουν αυξηθεί τα έσοδα του Δήμου).
Για όλα αυτά θα πρέπει να υπάρξει μια οικονομοτεχνική μελέτη. Η πρόταση της παράταξης μας ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ είναι λογική και απευθύνεται κυρίως και στους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους του κ.Σουσούδη στην Υδρούσα που πρέπει να την αξιολογήσουν με ευθυκρισία.

 

3 Σχόλια

  • Την πάτησε.
    Προσπαθεί να δικαιολόγησε την γκάφα του.
    Έλεος με την Τοξικότητα και τον Αρνητισμό τους σε ΌΛΑ

  • Σου το εξήγησαν αλλά κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Στην Υδρούσα ο Παιδικός Σταθμός προσφέρει και το μεσημεριανό γεύμα των παιδιών καθώς έχει κουζίνα και μαγείρισσα. Στο Κόρθι και στην Χώρα οι γονείς πηγαίνουν σε ταπερακια το μεσημεριανό φαγητό των παιδιών. Δεν δείχνει καθόλου ότι προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις……. εκτός αν…..δεν καταλαβαίνεις τι σου εξηγούν.

  • Όπως τα διαβάζω εγώ κάπου δεν έγινε καλή εξήγηση στα πράγματα
    ή κάποιος τα μπερδεύει Για το άλφα βήτα λόγο όπως γίνεται Πάντοτε
    Είναι λογικό εάν προσφέρουν φαγητό στα παιδιά να χρεώνει παραπάνω και είναι λίγα έπρεπε να Χρεώνει παραπάνω Από 20 €
    Δεν βλέπω λόγο για παράπονα Αλλά πάντοτε αντιπολίτευσης έχει κάτι να λέει όποια και να ναι

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio