Νέα

Το Andros Yoga Festival ευχαριστεί …

 

✨ Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για αυτό το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ τριήμερο που ξεπέρασε κατά πολύ κάθε προσδοκία μας. Ήταν μια ιδέα που έγινε πραγματικότητα χάρη στην πολύτιμη συμβολή όλων σας.

🪷 Αγαπημένοι μας δάσκαλοι, σας ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή το Andros Yoga Festival και μας προσφέρατε την ουσιαστική στήριξη, αλλά και τη μαγική ενέργειά σας. Ήταν τεράστια τιμή να έχουμε κοντά μας τόσο μεγάλους δασκάλους και τόσο υπέροχους ανθρώπους.

 

 

🌼 Αγαπημένοι μας φίλοι, σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρατε μέσα από την καρδιά σας (φυσική και ψυχολογική), ώστε να οργανωθεί και να στηθεί αυτό το φεστιβάλ. Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό που περιβαλλόμαστε από ανθρώπους σαν κι εσάς, με ανοιχτές καρδιές …και δυνατά χέρια.

🙌🏼 Ευχαριστούμε τον μεγάλο χορηγό του Andros Yoga Festival Μ. Ζ. Κρίτης ΟΕ.

🛳️ Ευχαριστούμε τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Golden Star Ferries για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των δασκάλων και την έκπτωση στα εισιτήρια όλων των συμμετεχόντων και Fast Ferries για την έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και τα οχήματα όλων των συμμετεχόντων.

🛌 Ευχαριστούμε τα καταλύματα Kalimera Andros, Karaoulanis, Myrto Apartments, Niouniouskos Apartments και Vassiliki Studios για τη φιλοξενία των δασκάλων.

🛺 Ευχαριστούμε το Explore Andros για τη μεταφορά των δασκάλων.

🧺 Ευχαριστούμε το τυρί της Αθηνάς, τα φυσικά καλλυντικά Επ’άπειρον, τη Livada Farm, τα χειροποίητα ποτά Ευ Άνδρος για την προσφορά των προϊόντων τους, το Salachi για τα στρωματάκια και τα τουβλάκια που κληρώθηκαν και το Fresh Lime για τα υπέροχα βραχιολάκια εισόδου.

🖼️ Ευχαριστούμε το Ιδεότυπον και τη φωτογράφο της καρδιάς μας Αγγελική Στρατή.

🐚 Ευχαριστούμε τον Περίγυρο της Κινηματογραφικής Λέσχης, τον Asteras Radio και την Ανδριακή για την επικοινωνία και την προβολή του φεστιβάλ.

🌳 Τέλος, ευχαριστούμε την κυρία Έφη Ραπτάκη για τη φιλοξενία στον παραδεισένιο μπαξέ της.

🌟 Και όλους εσάς που μας τιμήσατε με τη συμμετοχή σας, σας ευχαριστούμε πολύ. Τα χαμόγελά σας ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

🪅 Καλή αντάμωση στο επόμενο Andros Yoga Festival, τον Ιούνιο του 2025!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio