Νέα

Αντιδήμαρχος Άνδρου, Δ. Λάσκαρης: Σχετικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων στην παλιά πόλη της Χώρας

vanglouk androsfilm παλια πολη ανδρου απρ 2016

Από τον Αντιδήμαρχο Άνδρου και υπεύθυνο για θέματα καθαριότητας κ. Δημήτρη Λάσκαρη, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:
Μετά από παράπονα που εκφράστηκαν για την αποκομιδή των απορριμμάτων στην ευρύτερη περιοχή της παλιάς πόλης της Χώρας και για την αποκατάσταση της αλήθειας, θα ήθελα να ενημερώσω πως καθημερινά έως και το Μεγάλο Σάββατο το πρωί έγινε πλήρης αποκομιδή απορριμμάτων σε όλους τους κάδους της περιοχής από τους υπαλλήλους καθαριότητας, που εργάσθηκαν και πέραν του ωραρίου τους προκειμένου να ολοκληρώσουν την αποκομιδή. Έγινε, επίσης, σκούπισμα στον κεντρικό δρόμο προς Αφανή Ναύτη και στα γύρω στενά. Κυριακή του Πάσχα, λόγω της μεγάλης εορτής δεν γίνεται αποκομιδή, παρά μόνο σε έκτακτες και εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις.
Θέλω να διαβεβαιώσω πως ουδέποτε ειδοποιήθηκα από κανέναν για το πρόβλημα στον Αη Γιώργη εγώ προσωπικά, αλλά ούτε και κάποιος εργάτης καθαριότητας του Δήμου μας, όπως αδίκως ειπώθηκε. Ο πρόεδρος του τοπικού Χώρας, όμως, μόλις ενημερώθηκε, διευθέτησε μόνος του το πρόβλημα. Την Δευτέρα του Πάσχα έγινε πάλι πλήρης αποκομιδή των απορριμμάτων, όπως ήταν ευθύς εξ΄ αρχής προγραμματισμένο, κι έτσι, κατά τη διάρκεια της λιτάνευσης της εικόνας του Αγίου Γεωργίου όλα τα δρομάκια ήταν καθαρά.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Παρακαλώ θερμά για την βοήθειά σας όσον αφορά την ενημέρωσή μας, όταν και όπου εντοπίζονται προβλήματα, αλλά και την προσοχή σας ώστε στους κάδους απορριμμάτων να μη ρίπτονται ανακυκλώσιμα υλικά.
Χριστός Ανέστη
Δημήτριος Λάσκαρης
Αντιδήμαρχος Άνδρου

2 Σχόλια

  • Δεν καταλάβενο πασχαλιάτικα εχουν το θράσος να λενε γιατι δεν Μαζέβουνε τα Σκουπιδια ???γιατι τα πετάνε εξω και εχουν το θράσος και φωνάζουν Και ο Εμπορικός Σύλλογος Ας Πάρη μια θέση οι μαγαζάτορες μην τα βγάζουν εξω ο δε ΔΗΜΟΣ ας αρχηζει να δίνη πρόστιμα σε αφτους που τα βγάζουν εξω ΘΖ my

  • Ο δημος να ξερει οτι εκτος απο την χωρα εχει και αλλου κατοικους που πληρωνουν τελη, και αν βαλπουμε σατ ορινα χψρια αν τα μαζευουν 5 φορες τον χρονο !!

Αφήστε ένα σχόλιο