Νέα

Ανδριακή Ενότητα: «Αιδώς αχρείοι».Αιδώς Αργείοι
Ο τίτλος της καταγγελίας θα έπρεπε να είναι «Αιδώς αχρείοι».
Γιατί αχρείοι είναι αυτοί που πρώτα διαίρεσαν και διέσπασαν το νησί με περισσή ανικανότητα και απίστευτη αθλιότητα, στη συνέχεια διέλυσαν μόνοι τους την παράταξή τους χάνοντας 7 από τους 13 εκλεγμένους συμβούλους τους, ακολούθως προσεταιρίστηκαν ένα σύμβουλο της δικής μας παράταξης χωρίς ντροπή. Και σήμερα όντας πλέον μειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο επιχειρούν να προσεταιριστούν έναν ακόμα σύμβουλο της παράταξης μας.
Καταγγέλλουμε πως ο κ. Σουσούδης, με σκοπό να στηρίξει την μισοδιαλυμένη παράταξη του επιχείρησε να έρθει σε συναλλαγή με σύμβουλο μας ώστε να αλλάξει παράταξη και να τους στηρίξει!
Χτες ο κ. Λάσκαρης, που ζήλεψε τη δόξα του «ισχυρού» Χ. Βουραζέρη, «δίδασκε» ήθος τους φευγάτους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, χαρακτηρίζοντας τους γλάστρες και ζητώντας τους να παραδώσουν την έδρα στον συνδυασμό με τον οποίο εκλέχτηκαν.
Αυτοί είναι που διδάσκουν ήθος!
Η παράταξη Σουσούδη από τη μια προσβάλλει όσους διαφώνησαν και ζητά παραιτήσεις και από την άλλη ψάχνει «μεταγραφές» που θα στηρίξουν τον ετοιμόρροπο κύριο τους!
Ο Θ. Σουσούδης από τη μια ζητά συναντήσεις με τους επικεφαλής των δύο δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης και από την άλλη ψάχνει τρόπο να τους πάρει συμβούλους για να στηρίξει την μισοδιαλυμένη εξουσία που έχει εγκαθιδρύσει «για το καλό της Άνδρου».
Μόνο που «το καλό της Άνδρου» δεν μπορεί να είναι διπρόσωπο. Δεν μπορεί να είναι δύο μέτρα και δυο σταθμά!
Αυτό είναι μόνο το «καλό του Σουσούδη» που διοικεί χωρίς να διοικεί 3,5 χρόνια και που θέλει να συνεχίσει το καταστροφικό έργο του. Και αυτό είναι «το καλό του Λάσκαρη», που ψάχνει εναγωνίως με άθλιους τρόπους τον επόμενο θώκο εξουσίας του.

ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

4 Σχόλια

  • Εμείς οι δημότες-κάτοικοι της Άνδρου που την πατήσαμε και ψηφίσαμε οποιοδήποτε από όλους σας, τονίζουμε το εξής: το επίθετο ΑΧΡΕΙΟΙ κοσμεί ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, μηδενός εξαιρουμένου! Πρώην και νυν, εκλεγμένους και μαυρισμένους, είστε ένα σύνολο αναιδέστατων, προκλητικών τύπων με ελεεινά κίνητρα και να είστε βέβαιοι ότι σας έχουμε πάρει χαμπάρι.
    ΑΙΣΧΟΣ! είσαστε η ντροπή του τόπου.
    Ψωνάρες, βολεψάκηδες, εμπαθείς, λαδιάρηδες, γλίτσες. Το ξεκατίνιασμά σας τα τελευταία 10 χρόνια δεν αφήνει καμμιά αμφιβολία για την αθλιότητά σας.

  • Πολύ βαριά τα λέει Η ντροπή πρέπει να ντρέπεται και λιγάκι για αυτά που γράφει αλλά Εάν Εγώ επιχειρήσω να γράψω κάτι τέτοιο τέλοσπάντων Θζny

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio