Νέα

Κλείνει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Κόρθι

 

 

Όσοι πήγαν την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018, στη Εθνική Τράπεζα στο Κόρθι για συναλλαγή, πρωτοδιάβασαν την ανακοίνωση ότι την άλλη Παρασκευή 9 του μηνός το υποκατάστημα του Κορθίου δεν θ’ ανοίξει και ότι όσοι έχουν συναλλαγές θα πρέπει να έρχονται πλέον στη Χώρα.

Πέρσι, που πάλι τέτοιο καιρό, είχε ανακοινωθεί ότι το κατάστημα στο Κόρθι  θα λειτουργεί μόνο μία ημέρα αντί για δύο , είχε συσταθεί μία επιτροπή αγώνα που με  1000 υπογραφές στήριξης, κυνήγησε το θέμα έφτασε μέχρι τα κεντρικά γραφεία της τράπεζας και από διευθυντικά χείλη πήραν την υπόσχεση ότι θα γίνει προσπάθεια  για το καλύτερο προκειμένου το κινητό συνεργείο που λειτουργεί στο Κόρθι να μην κλείσει σε καμία περίπτωση και ότι  κάτω από προϋποθέσεις  να επανέλθει στις δύο ημέρες λειτουργίας την εβδομάδα όταν τα δεδομένα το επιτρέψουν….

Αντί αυτού, αποφασίστηκε τελικά το κλείσιμο.

Μήπως πρέπει να αναλάβουν επιτέλους δράση οι σε κηδείες πολλά υποσχόμενοι  παράγοντες των Κυκλάδων και της Άνδρου, τώρα που  διανύουμε και προεκλογική περίοδο;

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio