Νέα

Ανακοίνωση Δημήτρη Λοτσάρη για το ντιμπέιτ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ
Επειδή το μέλλον δεν φοβάται το παρελθόν και επειδή χωρίς να έχω εκφραστεί, οι κκ Σουσούδης και Καπάκης έσπευσαν παρερμηνεύοντας, όπως τους βόλευε, την διαμαρτυρία μου, δηλώνω προς τους Ανδριώτες ότι όλα όσα υπαινίχθηκαν αυτοί για μένα είναι αυτά που θα ήθελαν. Όχι αυτά που είπα εγώ.
Θα παραβρεθώ στο ντιμπέιτ, που αυτοί έστησαν. Όμως πριν φτάσουμε στο ντιμπέιτ θέλω να καταγγείλω το ψευδές συμπέρασμα των ανακοινώσεων τους. Έσπευσαν χωρίς να με ρωτήσουν να υπαινιχθούν πως δεν θα παραβρεθώ στο ντιμπέιτ. Κάτι που ουδέποτε δήλωσα.
Οι κκ Σουσούδης και Καπάκης βιάστηκαν λίγο. Πρώτα ρωτάνε τον υπεύθυνο και μετά μιλάνε. Αυτοί όμως πρώτα μιλάνε ή στήνουν ένα ντιμπέιτ όπως τους αρέσει – με δικούς τους δημοσιογράφους – και μετά ρωτάνε!
Γιατί φοβούνται πως θα χάσουν την εξουσία. Τον κ. Σουσούδη τον φοβίζει να πάψει να συμπεριφέρεται ως «κληρονομικός δήμαρχος»! Τον κ. Καπάκη ως επισπεύδων εταίρος στη νέα δημαρχία. Τώρα μάλιστα που έχασε ανεπιστρεπτί τον κυβερνητικό θώκο μετά την αποπομπή του από την κυβέρνηση. Προφανώς τώρα προσβλέπει σε μια θέση στον Δήμο Άνδρου υπό τον κ. Σουσούδη.
Τους φοβίζει λοιπόν η απώλεια της εξουσίας. Τόσο που ξέχασαν τους επί πενταετία καυγάδες τους. Έφτασαν αυτοί που ουδέποτε έσκυψαν στα προβλήματα του νησιού να ασχολούνται προεκλογικά μαζί τους! Προβλήματα που ξέχασαν γύρω από το τραπέζι του δημοτικού συμβουλίου μη συμφωνώντας ποτέ σε τίποτα, όπως αποδεικνύουν οι αλλεπάλληλες καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες επί πενταετία του κ. Καπάκη κατά του κ. Σουσούδη.
Κι όμως ξαφνικά συνέκλιναν προεκλογικά. Κι άρχισαν τις μεθοδεύσεις μετατρέποντας μια ευκαιρία δημοκρατικού διαλόγου σε φοβικούς παράλληλους μονολόγους.
Πέταξαν στον «κάλαθο των αχρήστων» την προσπάθεια ειλικρινούς συνεργασίας μου και αρνήθηκαν κάθε διάλογο ακόμα και για την τυπική θέση – όπως αυτοί είπαν – του συντονιστή της συζήτησης. Ελέγχοντας τα πάντα και δείχνοντας έτσι τον αυταρχισμό και τον φόβο τους.
Αγαπητοί Ανδριώτες,
Στις εκλογές της 26ης Μαΐου πρέπει να στείλετε τους κ.κ. Σουσούδη και Καπάκη στο παρελθόν, που ανήκουν. Ένα παρελθόν που θα το θυμούνται όλοι ως μια κακή ανάμνηση ανθρώπων που μπροστά στην κατάληψη της εξουσίας δεν δίσταζαν σε τίποτα. Όλοι οι Ανδριώτες έχουμε και μνήμη και γνώση. Ας προχωρήσουμε με το νέο και τους νέους που έρχονται με τον συνδυασμό μας στην πολιτική.
Επιχειρήσαμε μια μεγάλη ανανέωση. Ηλικιακή και εμπειρίας. Επιχειρήσαμε όμως και να σμίξουμε την πείρα και τους νέους. Ψηφίσετε το νέο που φέρνουμε στην πολιτική της Άνδρου κι αφήσετε στην λήθη αυτούς που σκόρπισαν επί πενταετία τις ελπίδες σας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio