Νέα

Πρώτη συνεδρίαση και εκλογές στο Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου

Τη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ., στη πρώτη  συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου, έγιναν, όπως προβλέπει  ο κανονισμός,  οι αρχαιρεσίες   για την εκλογή νέου Προεδρείου του  και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής.
 Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη με 9 ψήφους της συμπολίτευσης  και 11 λευκά της αντιπολίτευσης  ο  μοναδικός υποψήφιος Λευτέρης Μπάλας, Αντιπρόεδρος  εξελέγη με 20 ψήφους , όσοι και οι σύμβουλοι, ο Διαμαντής Θεοδωράκης και  Γραμματέας ο Βασίλης Αδάμης με 14 ψήφους υπέρ και 6 κατά.

Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν : Από τη συμπολίτευση ο Ιωάννης Μπακέλας και  η  Αναστασία Μπιθικώτση με 9 ψήφους έκαστος

και αναπληρωματικά, η Μαρία  Βενετίκη με 8 ψήφους και ο Νίκος  Στεφάνου με 8 ψήφους και αυτός.

Από την αντιπολίτευση στην οικονομική επιτροπή μέλη είναι  ο  Θεοδόσης Σουσούδης με 8 ψήφους, η Αναστασία Μαμάη – Καπόν με 3 ψήφους και αναπληρωματικά  ο Αντώνης Αντώνογλου και Σπύρο  Τσαούση.

Στο βίντεο που ετοιμάζεται όλες οι λεπτομέρειες, οοι λόγοι Σουσούδη, Καπάκη , Δήμαρχου Λοτσάρη και Προέδρου Μπάλλα που μία πίκρα την έχει με τους προηγούμενους συμπολεμιστές του.

1 Comment

  • Τι νόμιζε ο κος Μπάλλας, ότι τις επιλογές του θα τις επιβάλλει σε ολόκληρο το Συμβούλιο;
    Ας καταπιεί την πίκρα του κι άλλη φορά να είναι προσεκτικός.

Αφήστε ένα σχόλιο