Νέα

Πρώτη συνεδρίαση και εκλογές στο Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου

Τη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ., στη πρώτη  συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου, έγιναν, όπως προβλέπει  ο κανονισμός,  οι αρχαιρεσίες   για την εκλογή νέου Προεδρείου του  και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής.
 Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη με 9 ψήφους της συμπολίτευσης  και 11 λευκά της αντιπολίτευσης  ο  μοναδικός υποψήφιος Λευτέρης Μπάλας, Αντιπρόεδρος  εξελέγη με 20 ψήφους , όσοι και οι σύμβουλοι, ο Διαμαντής Θεοδωράκης και  Γραμματέας ο Βασίλης Αδάμης με 14 ψήφους υπέρ και 6 κατά.

Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν : Από τη συμπολίτευση ο Ιωάννης Μπακέλας και  η  Αναστασία Μπιθικώτση με 9 ψήφους έκαστος

και αναπληρωματικά, η Μαρία  Βενετίκη με 8 ψήφους και ο Νίκος  Στεφάνου με 8 ψήφους και αυτός.

Από την αντιπολίτευση στην οικονομική επιτροπή μέλη είναι  ο  Θεοδόσης Σουσούδης με 8 ψήφους, η Αναστασία Μαμάη – Καπόν με 3 ψήφους και αναπληρωματικά  ο Αντώνης Αντώνογλου και Σπύρο  Τσαούση.

Στο βίντεο που ετοιμάζεται όλες οι λεπτομέρειες, οοι λόγοι Σουσούδη, Καπάκη , Δήμαρχου Λοτσάρη και Προέδρου Μπάλλα που μία πίκρα την έχει με τους προηγούμενους συμπολεμιστές του.

1 Comment

  • Τι νόμιζε ο κος Μπάλλας, ότι τις επιλογές του θα τις επιβάλλει σε ολόκληρο το Συμβούλιο;
    Ας καταπιεί την πίκρα του κι άλλη φορά να είναι προσεκτικός.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio