Νέα

Ένα άγνωστο και μυστήριο μηχάνημα στη Χώρα

 

Ένα άγνωστο μηχάνημα που στη θέση των τροχών  έχει 4 μικρές ερπύστριες και μία μακριά ψηλή μουσούδα μπροστά,  βρέθηκε  τη Δευτέρα το πρωί 12 Οκτωβρίου 2020, στη πλατεία του Συνοικισμού, πίσω από το Σπιτάκι της ανακύκλωσης.   Ευτυχώς που βρέθηκαν κάποιοι κοσμογυρισμένοι και μας πληροφόρησαν εμάς  τους ντόπιους, ότι είναι μηχάνημα απόξεσης ασφαλτικών οδοστρωμάτων, που πάει να πει ότι ξηλώνει τη παλιά άσφαλτο σε πάχος 5-6 πόντων και πέφτει η καινούρια. Και ναι, είναι η πρώτη φορά που έρχεται τέτοιο μηχάνημα στο νησί γι’ αυτό και εμείς  δεν το ξέρουμε.

Τόσα χρόνια οι ασφαλτοστρώσεις γινόταν πάνω  στις παλιές, η μία πάνω στην άλλη και γι’ αυτό εξαφανίστηκαν πεζοδρόμια, βυθίστηκαν φρεάτια, χάθηκαν οι κλίσεις των δρόμων για τα νερά της βροχής, σε ένα κακό χάλι όλοι οι δρόμοι. Το μηχάνημα, μόλις τσιμεντοστρωθεί το χαντάκι που ανοίχτηκε για τον νέο αγωγό του νερού από την Καΐρειο Βιβλιοθήκη μέχρι τα Πευκάκια, θα ξύσει την παλιά άσφαλτο από το Νιμποριό μέχρι το Ξενοδοχείο “Παράδεισος” για να γίνει παράλληλα η νέα ασφαλτόστρωση. Αμήν και πότε και μακάρι να φτιάξουν και άλλοι δρόμοι έτσι !

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio