Νέα

Αίτηση στον Δήμο για χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου 2021

Ο Δήμος  Άνδρου ανακοινώνει ότι όσοι επιχειρηματίες επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν κοινόχρηστο χώρο (του οποίου η παραχώρηση της χρήσης είχε επιτραπεί κατά το έτος 2020 και μπορεί να παραχωρηθεί εκ νέου), έχουν υποχρέωση πριν κάνουν χρήση να υποβάλλουν στον Δήμο αίτηση για να τους χορηγηθεί άδεια για το έτος 2021, όπως ορίζουν οι σχετικές διατάξεις και σε κάθε περίπτωση πριν την ημερομηνία χρήσης του κοινόχρηστου χώρου.

 

Τονίζεται ότι η χρήση Κοινόχρηστου Χώρου πριν την έκδοση της Άδειας θεωρείται αυθαίρετη, οπότε παρακαλούμε όπως απομακρύνεται τυχόν εξοπλισμό που είναι στον χώρο. Σε κάθε περίπτωση για την αυθαίρετη χρήση επιβάλλονται τα πρόστιμα που προβλέπονται από την παράγραφο 2 του άρθρου 50 του Ν. 4257/2014.

 

Η αίτηση με τα συνημμένα σε αυτήν δικαιολογητικά κατατίθεται στον Δήμο Άνδρου, στο τμήμα Εσόδων, Περιουσίας και Ταμείου. Τα έντυπα της αίτησης και των απαραίτητων υπεύθυνων δηλώσεων είναι διαθέσιμα εδώ. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2282025073 και 2282360212, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Εδώ η αίτηση : aitisi gia koinoxristous xwrous 2021

gi ananewsi_ upeuthuni dilwsi gia nea adeia_ upeuthuni dilwsi

gia nea adeia_ upeuthuni dilwsi

 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

#menoumeasfaleis

1 Comment

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio