Νέα

Δήλωσε Εθελοντής στο 5o Andros Trail Race. Πάρε μέρος στον αγώνα από «μέσα»!

Πάρε μέρος στον αγώνα από «μέσα» :
Δήλωσε Εθελοντής στο 5o Andros Trail Race. 

25 & 26 Σεπτεμβρίου 2021

www.androstrailrace.gr

5o Andros Trail Race

Από τον πρώτο αγώνα του Andros Trail Race το 2016 δημιουργήθηκε ένας ισχυρός πυρήνας εθελοντών που στηρίζει τη Διοργάνωση. Χωρίς αυτούς το Andros Trail Race δεν θα είχε ποτέ αποκτήσει την απήχηση και την επιτυχία που έφτασε να έχει μέχρι και σήμερα.
Χωρίς όριο ηλικίας από τον πιο μικρό μέχρι και τον πιο μεγάλο, με αφοσίωση, χαμόγελο, προθυμία και αγάπη για τον τόπο δημιουργήθηκε μια ενεργή βάση εθελοντών, που συνεχώς ανανεώνεται και αυξάνεται,  στοχεύοντας στην υψηλή ποιότητα διοργάνωσης. μα κυρίως στην αλληλεπίδραση με τους αθλητές.
Οι εθελοντές είναι οι οικοδεσπότες του Andros Trail Race.
Ο Εθελοντισμός είναι στάση ζωής, είναι αγάπη για τον τόπο, είναι σεβασμός στο αθλητικό ιδεώδες και ξεκινά από την καρδιά του καθενός που θέλει να προσφέρει στο περιβάλλον που ζει και κινείται.

Η διοργάνωση φέτος προχωράει σε μία πολύ σημαντική συνεργασία με την πλατφόρμα Εθελοντισμού  YourPulses.
Το YourPulses αποτελεί μια Ελληνική πρωτοβουλία, με ισχυρό κοινωνικό όραμα και παγκόσμια φιλοδοξία ! Δημιουργήθηκε σαν μια διαφοροποιημένη πλατφόρμα δικτύωσης η οποία συγκλίνει και ενεργοποιεί καινοτόμα τρεις κύριους πυλώνες της ζωής μας, εμάς τους πολίτες, τους κοινωφελείς οργανισμούς / ιδρύματα / συλλόγους, και τις επιχειρήσεις.
YourPulses, είναι η καινοτόμα πλατφόρμα για την ενημέρωση, την παρότρυνση και την επιβράβευση των πολιτών ώστε να ΖΗΣΟΥΝ αληθινά, εκτός του ψηφιακού κόσμου στην πραγματική ζωή. Να δραστηριοποιηθούν προς όφελος της προσωπικής τους βελτίωσης αλλά και της κοινωνικής τους συνοχής, ακούγοντας την καρδιά τους και δρώντας με στοιχεία αλληλεγγύης και αδελφικοτητας. Να ενεργήσουν υπεύθυνα σεβόμενοι τους πόρους, το περιβάλλον, τον πλανήτη μας.
Η πλατφόρμα YourPulses προβάλλει στο σύνολο των μελών της τη δράση των κοινωφελών οργανισμών και των ευαισθητοποιημένων επιχειρήσεων, αναδεικνύει το έργο τους στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ενισχύει τις υποστηρικτικές ενέργειες και την ανάπτυξή τους. Στόχος της είναι η ενεργή συμβολή της στην αλλαγή κουλτούρας που τόσο ανάγκη έχει η κοινωνία μας ειδικά την περίοδο που διανύουμε.
Κάνε Εγγραφή στην πλατφόρμα YourPulses και άκου τους χτύπους της καρδιάς σου !

Παράλληλα και μέσα από το πρόγραμμα εθελοντισμού του Andros Trail Race δίνεται και φέτος η ευκαιρία στους κατοίκους της περιοχής μας να συμμετέχουν με τη διάθεση, το μεράκι, την αγάπη και τις γνώσεις τους στη διοργάνωση. Οι εθελοντές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο στην διάρκεια της προετοιμασίας όσο και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Δήλωσε τη συμμετοχή σου στην ιστοσελίδα του αγώνα  στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να ενημερωθείς σχετικά με τον τομέα και τη συγκεκριμένη θέση που θα προσφέρεις τις υπηρεσίες σου.

ή έλα μια βόλτα από το Κέντρο Ενημέρωσης του Life, στον πεζόδρομο του Όρμου Κορθίου, που είναι και το σημείο εγγραφών του αγώνα, να γνωριστούμε!

#SetThePace #AndrosTrailRace21

Σύμφωνα με τα επίσημα πρωτόκολλα διεξαγωγής όλων των ανοιχτών αθλητικών διοργανώσεων και προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας,  θα ακολουθήσουμε τους αυστηρούς κανόνες υγειονομικού πρωτοκόλλου, και όλοι οι συμμετέχοντες-ουσες, θα μπορέσουν να παραλάβουν τον αριθμό τους και να συμμετάσχουν στον αγώνα, προσκομίζοντας Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19 το οποίο να βρίσκεται σε ισχύ. 

Πληροφορίες για το Πιστοποιητικό ΕΔΩ

ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ

  • Αποδεκτά & έγκυρα, θεωρούνται ΜΟΝΟ όσα εκδίδονται μέσω του gov.gr

  • Ο έλεγχος της εγκυρότητας των πιστοποιητικών θα γίνεται ηλεκτρονικά με την επίσημη εφαρμογή του Υπουργείου.

  • Όσοι δεν προσκομίσουν το παραπάνω πιστοποιητικό, αποκλείονται αυτόματα από τον αγώνα και δεν δικαιούνται επιστροφή χρημάτων.

https://www.facebook.com/androstrailrace
Website
www.instagram.com/androstrailrace

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio