Νέα

Προσοχή μεγάλη στη κατανάλωση νερού

Το νερό είναι ζωή· είναι ένας ανανεώσιμος, αλλά περιορισμένος πόρος.

Λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας του Χειμώνα και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αυτή την περίοδο, παρατηρείται χαμηλή στάθμη των πηγών και των γεωτρήσεων με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρή έλλειψη νερού. Επειδή ο κίνδυνος λειψυδρίας είναι έντονος απευθύνουμε έκκληση προς τους καταναλωτές, ώστε περιοριστεί άμεσα η σπατάλη και η αλόγιστη χρήση του νερού και η χρήση του σε ποτίσματα κήπων ή άλλων καλλιεργειών από το δίκτυο ύδρευσης, το πλύσιμο κοινόχρηστων χώρων κλπ.

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ.

« Όλοι μας πρέπει να αυτοπεριορίσουμε την κατανάλωση του νερού, να κάνουμε ορθολογική χρήση ώστε, αυτό το καλοκαίρι να μη λείψει το νερό σε κανένα σπίτι ».

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

 Για οποιοδήποτε, πάντως, πρόβλημα νερού παρουσιαστεί, παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα

μέσω τηλεφώνου (2282360235) ή email ([email protected]).

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ

1 Comment

  • Η Ανδρος έχει τόσα νερά που πάνε χαμένα,τόσα πολλά που μπορεί να δίνει και αλλού!Τα λέμε χρόνια τώρα και η τωρινή δημοτική αρχή όπως και οι πιο παλιές έταζε λαγούς με πέτραχειλια ότι θα τα εκμεταλλευτεί και δεν θα μένουμε από νερό!και δεν έκανε τίποτα άλλη μια φορά!!!Τώρα ζητάνε την ευθύνη από τους ανθρώπους κατοίκους για άλλη μια φορά! ντροπή!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio