Νέα

Χορηγός του κλειστού γυμναστηρίου η Γαλλίδα France Majoie-Le Lous

 

Την πρόθεση της να χρηματοδοτήσει τις υπόλοιπες – απαιτούμενες μελέτες για την ολοκλήρωση του φακέλου του Κλειστού Γυμναστηρίου, γνωστοποίησε  εγγράφως στον Δήμο μας η Γαλλίδα France Majoie-Le Lous  που έχει κατοικίες στον Πισωλιμιώνα .

Συγκεκριμένα έκανε γνωστό ότι προτίθεται να χρηματοδοτήσει με το ποσό των εξήντα δύο χιλιάδων (62.000,00€) ευρώ τις μελέτες που απαιτούνται, όπως Μελέτη Εφαρμογής, Τεύχη Δημοπράτησης, ΚΕΝΑΚ, Έκδοση Πολεοδομικής Άδειας κτλ.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από επαφές του Δημάρχου Δ Λοτσάρη με την κα Le Lous,  κατά τις οποίες της παρουσίασε την μέχρι τώρα πορεία της μελέτης και της ανέλυσε τι χρειάζεται να γίνει μέχρι την ολοκλήρωση του φακέλου.

Η κ. Le Lous έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή και αποφάσισε να χρηματοδοτήσει το υπόλοιπο των απαιτούμενων μελετών, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πόσο κοντά βρίσκεται στην τοπική κοινωνία και πόσο προσπαθεί απ’ την πλευρά της να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος, Δ. Λοτσάρης εξέφρασε τις πιο θερμές του ευχαριστίες προς την κ. Le Lous, σημειώνοντας ότι η δουλειά που γίνεται από τον Δήμο μας κινητοποιεί ανθρώπους να προσφέρουν και να συμβάλουν στην ολοκλήρωση έργων και δράσεων που αναβαθμίζουν το Νησί μας.

Θα ακολουθήσουν όλες οι προβλεπόμενες τυπικές διαδικασίες, ώστε άμεσα να αρχίσει η εκπόνηση των μελετών.

Ένα πολύ σημαντικό έργο για την τοπική κοινωνία μπαίνει πλέον σε οριστικό δρόμο ωρίμανσης και σύντομα ένας πλήρης φάκελος μελετών και απαιτούμενων αδειών θα έχει ολοκληρωθεί.

 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διακεκριμένη Γαλλίδα χρηματοδοτεί κοινωφελές έργο στην Άνδρο, μεταξύ πολλών άλλων ευεργεσιών είχε αναλάβει το 2019  την εξ ολοκλήρου επισκευή  του Ιατρείου Γαυρίου

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio