Νέα

Νίκος Μουστάκας: Κύριε Δήμαρχε…

Κύριε Δήμαρχε σε συνέχεια της επιστολής σας για τη διαγραφή μου, θα μου επιτρέψετε να απευθυνθώ στον άνθρωπο Δημήτρη Λοτσάρη που είχα την τύχη και τη χαρά να ενώσω τις δυνάμεις μου μαζί του στην αρχή της πορείας μας πριν λίγα χρόνια.

Αγαπητέ Δημήτρη,

Αλίμονο αν μια απλή κοινωνική επαφή με μέλη της αντιπολίτευσης θεωρείται «αδίκημα» ή «έγκλημα» και τιμωρείται με διαγραφή, λες και έχουμε δικτατορία ή … εμφύλιο στο νησί μας.

Αλίμονο αν  στήνονται «λαϊκά δικαστήρια» για εμένα, αλλά χωρίς εμένα. Έγκαιρα είχα δηλώσει γραπτώς την αδυναμία συμμετοχής μου εξαιτίας αποδεδειγμένων προσωπικών θεμάτων υγείας μου και είχα ο ίδιος αντιπροτείνει η σύσκεψη αυτή να γίνει άμεσα, το επόμενο διάστημα. Όμως τελικά η σύσκεψη έγινε την ημέρα που εγώ δεν μπορούσα να συμμετέχω.

Αλίμονο να γίνεται λόγος για «συστηματική απόσταση και άρνηση μου στη στήριξή του έργου της διοίκησης», και αυτό να δικαιολογεί τη ξαφνική διαγραφή μου και αφαίρεση αρμοδιοτήτων, όταν μάλιστα  έχω προσφέρει χρόνο, δικούς μου οικονομικούς πόρους και ενέργεια για την προβολή του νησιού μας και την αντιμετώπιση άλλων θεμάτων, όλα αυτά τα χρόνια.  Έχει αξία πως όταν μου έθεσες το ζήτημα στήριξης, σου έστειλα  γραπτό μήνυμα στήριξης μου. Φαίνεται όμως πως η απόφαση είχε ήδη ληφθεί.

Αλίμονο αν λίγες μέρες πριν τη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Βερολίνο, τη σημαντικότερη έκθεση του χρόνου, παύεται ο αντιδήμαρχος τουρισμού, όταν μάλιστα σε είχα ενημερώσει πως θα στηρίξω την εκπροσώπηση του Δήμου με δικά μου έξοδα, καθώς δεν ήταν εφικτό να τα καλύψει ο Δήμος.

Αλίμονο αν αφαιρείς χωρίς προηγούμενη συνεννόηση, καθήκοντα από έναν αντιδήμαρχο,  τον διαγράφεις από την παράταξη με ανακοίνωση στο facebook, του ζητάς την έδρα του στο δημοτικό συμβούλιο και ταυτόχρονα του δίνεις άλλες αρμοδιότητες αντιδημάρχου. Όλα αυτά  υποβαθμίζουν το κύρος του Δήμου μας.

Αλίμονο να κατηγορούμαι για τις γαλάζιες σημαίες και από την άλλη πλευρά να με χρήζεις με την τελευταία σου απόφαση, αντιδήμαρχο υπεύθυνο για τις γαλάζιες σημαίες στο νησί, από ‘δώ και στο εξής. Δεν βγάζει νόημα αυτό.

Δημήτρη άλλαξες. Και με βάση όλα αυτά που βλέπω σήμερα, χαίρομαι που με διέγραψες από την παράταξη, γιατί δεν θα μπορούσα έτσι κι αλλιώς να έχω θέση μέσα σε αυτές τις αντιδημοκρατικές και παράλογες καταστάσεις που δείχνουν απόγνωση και πανικό.

Θα σου ευχηθώ καλή συνέχεια στο έργο σου και καλή σταδιοδρομία όπου και αν σε βρει η επόμενη μέρα μετά τις εκλογές, σε Άνδρο, σε Αθήνα ή σε Πάρο, ή όπου αλλού σε βγάλει ο δρόμος σου. Εμένα Δημήτρη θα με βρίσκεις πάντα – πριν και μετά τις εκλογές- στην Άνδρο.

Εύχομαι μάλιστα τώρα που με διέγραψες να ξεκινήσουν και  τα έργα στο Μπατσι που τόσο καιρό για άγνωστο λόγο είχαν παγώσει παρά τα διαρκή αιτήματα μου.

Επί του παρόντος δηλώνω πως θα στηρίξω τον Δήμο μας ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, τιμώντας τη ψήφο και την εμπιστοσύνη που  επιδεικνύουν  οι συνδημότες μας στο πρόσωπο μου.

Επίσης θα είμαι στη διάθεση της Αντιδημάρχου κυρίας Αναστασίας Μπιθικώτση για την καλύτερη και ομαλότερη μετάβαση της στη ανάληψη των καθηκόντων της ως αντιδημάρχου με αρμοδιότητα σε θέματα τουριστικής προβολής.

Με εκτίμηση

Νίκος Μουστάκας

4 Σχόλια

  • Δυστυχώς κύριε Μουστάκα για άλλη μια φορά πετάτε την μπάλα στην κερκίδα. Γενικά και αόριστα απαντάτε. Θα ήταν πολύ πιο ντομπρο,να λέγατε “δεν μου κάνετε και πάω στους απέναντι”. Λογικό να σας πειράζει που δεν θα πάτε στην έκθεση . Η δουλειά σας είναι άλλωστε. Για τα υπόλοιπα όμως τίποτα.Ουτε για τις καταστροφές απαντήσατε, ούτε για την ανακύκλωση, ούτε για τίποτα. Όσο για τις κοινωνικές επαφές που λέτε, δεν νομίζω ότι τιμάται την ψήφο μας έτσι.Όταν σας ψηφίσαμε θέλαμε να είστε παρών με την ιδιότητα σας σε όλες τις εκδηλώσεις που έχουν σχέση με τον δήμο μας . Επίσης θα ήταν πολύ χρήσιμο για εμάς,να δούμε τις επιστολές σας για έργα που δεν γινόταν στο Μπατσί. Είναι πολύ προβλέψιμο το να λέτε ότι δεν γινόταν έργα όσο ήσασταν εσείς και τώρα που θα φύγετε θα γίνουν. Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτατο!!!

  • Κύριε Μουστάκα δεν ξέρατε που είχατε μπλέξει?εκτός και αν σας παραμύθιαζε και εσάς όπως όλους μας.Μανουλα στο μπλα μπλα ο Δημήτρης και από συνεργασίες τα “δικά μου δικα μου και τα δικά σου δικά μας” . με αυτόν πορευτηκες και άργησες πολυ να φυγεις αλλά ευτυχώς δεν είναι ποτέ αργά.Παντως κύριε Μουστακα είσαι πολύ ευγενής και λίγα του λες.Εδω μας έχει κοροϊδέψει για τα σκουπίδια για ανακύκλωση για έργα,τον κατηγορούν για αναθέσεις και κακό διοίκηση.Αργησες αλλά ευτυχως εφυγες.Συντομα θα τη κοπανηση το κλίμα ειν βαρή.

  • Δε φτάνει που τον έβγαλες δημαρχο μαζί με το Μπακελα,θέλει και να σε κοροϊδέψει Νίκο Μουστακα. Τα κείμενα που γράψατε και οι δύο σας δείχνουν πολύ καλά ποιος είναι ο Λοτσαρης.Δεν άκουσες σε πεταξε,αφού τον διέταξαν και υπάκουσε σαν στρατιωτάκι τις διαταγές του γνωστού Μπατσιωτη και του δημοσιογράφους.Ας προσεχές που εμπλεκες.,,,,

  • Κύριε Μουστάκα, με ικανοποίηση η ανδριώτικη κοινωνία παρακολουθεί το διαζύγιο από την παράταξη Λοτσάρη. Δεν κολλούσατε σε αυτό το απίθανο συνοθύλευμα, ούτε σε αυτές τις συμπεριφορές που γευόσαστε κι εσείς τώρα. Οι εκτός βλέπουν πιο καθαρά τα πράγματα. Δεν άλλαξε τώρα ο Δημήτρης, αυτός ήταν πάντα κι έτσι πορεύεται. Τις προσωπικές απαιτήσεις του να ικανοποιήσει, να προβληθεί ατομικά και μόνο και να πετάξει εκτός κάθε ανυπάκουο συνεργάτη, ακόμη κι αν ήταν από τους βασικούς πυλώνες της νίκης του και στην συνέχεια φωτεινή εξαίρεση εργατικότητας, συνεργατικότητας και μετριοπάθειας. Κόντεψε να τα ξεχάσει αυτά ο Ανδριώτης με την συνδιοίκηση που μας προέκυψε. Ας χτυπηθούν όσο θέλουν οι Λοτσάρης και ΣΙΑ, έχετε στο πλευρό σας τους Ανδριώτες όλους, όχι μόνο τους κοντοχωριανούς σας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio