Νέα

Λιμεναρχείο Άνδρου: Δεκατρείς αλιευτικές παραβάσεις το τρίμηνο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου

Στα δίχτυα της Λιμενικής αρχής Άνδρου έπεσαν 13 παραβάτες το τρίμηνο Ιουλίου- Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Λιμεναρχείο Άνδρου:
“Στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούνται από την Υπηρεσία μας με στόχο την καταπολέμηση της παράνομης αλιευτικής δραστηριότητας στην περιοχή αρμοδιότητάς μας, κατά την διάρκεια του Γ΄ τριμήνου του τρέχοντος έτους (Ιούλιος-Αύγουστος-Σεπτέμβριος) στελέχη της Υπηρεσίας μας προέβησαν σε βεβαίωση δεκατριών (13) αλιευτικών παραβάσεων. Από την Υπηρεσία μας επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις εκδίδοντας έξι (06) αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες το ύψος των προστίμων ανήλθε στο ποσό των οκτώ χιλιάδων οκτακοσίων ευρώ (8.000,00 €), ενώ επίκειται και η έκδοση των επιπλέον επτά (07) αποφάσεων μετά την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης διοικητικής διαδικασίας.

Τα αλιεύματα που κατασχέθηκαν δόθηκαν στο Εμπειρίκειο Γηροκομείο & Νοσοκομείο, τα ψαροτούφεκα φυλάσσονται στην Λιμενική Αρχή Άνδρου προκειμένου να ακολουθήσει η εκποίησή τους με τις διαδικασίες του πλειστηριασμού μετά την οριστική εκδίκαση τυχόν προσφυγών, ενώ οι υποβρύχιοι φακοί καταστράφηκαν, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην ισχύουσα νομοθεσία.

ΕΚ ΤΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio